Posvećeni obradi slike, posvećeni vama

Grejs, marketing i odnosi s javnošću

Napredujte u karijeri koliko god možete

Siddharth, prodaja i konsultantske usluge

Mi smo više od obične kompanije

Grejem, rukovodstvo

Posvećeni obradi slike, posvećeni vama

Kler, poslovna administracija

Napredujte u karijeri koliko god možete

Antonelo, prodaja i konsultantske usluge

Zajedno ćemo ostvariti ciljeve

Oliver, poslovna rešenja i IT i Nikola, prodaja i konsultantske usluge

Karijera u kompaniji Canon

Karijera u kompaniji Canon zasnovana je na posvećenosti. Ova posvećenost, zajedno sa ponosom, vodi naše ljude da rade i ostvaruju rezultate, i to je jedan od razloga zašto smo mi lider u inovativnosti kada je u pitanju izrada slika, od potrošačkih i poslovnih proizvoda do televizijskih i medicinskih proizvoda, rešenja i usluga.

Prodaja i konsultantske usluge

Ako ste oduvek želeli da budete deo tima koji prodaje globalno priznate usluge i rešenja, a imate pravu strast prema obradi slike, u kompaniji Canon svoju karijeru možete da uzdignete na novi nivo.

Marketing i odnosi s javnošću

Veoma smo ponosni na ono što radimo i želimo da svet sazna o tome. Tu na scenu stupate vi. Uz uloge od marketinga za klijentske kanale i poslovnog planiranja do upravljanja proizvodima, naši timovi za marketing i odnose s javnošću udahnjuju život našim uslugama i rešenjima.

Poslovna rešenja i informaciona tehnologija

Ako jedva čekate izazov i želite da budete u središtu onoga čime se bavimo, doprinesite klijentskim rešenjima i kreirajte infrastrukturu koja naše poslovanje čini mogućim.

Poslovna administracija

Volite da rešavate probleme, možete da sagledate izazove iz prošlosti i da predlažete nove načine pristupa u cilju unapređivanja naših procesa i obezbeđivanja izvanredne infrastrukture za naše poslovanje radi postizanja rezultata.

Rukovodstvo

Potrebno je da imate strast prema korisničkom doživljaju i ljudima. Naš cilj je da poslovanje razvijamo ulaganjem u zaposlene.

Diplomci i stažiranje

Odluka o tome šta da se radi posle fakulteta može da bude težak zadatak. Zbog toga su naši programi za diplomce i stažiranje napravljeni tako da vam pruže potrebno iskustvo za razvoj karijere u disciplini koju ste izabrali. Pročitajte celu Sarinu priču.

Upoznajte naše ljude


Kako da ostanete u kontaktu sa nama

Bez obzira na to da li su u pitanju servisni tehničari u Švedskoj ili stručnjaci za prodaju u Španiji, aktivno vas podstičemo da istražujete prilike za zaposlenje u kompaniji Canon. Na svakoj lokaciji nisu dostupna sva radna mesta, ali su na svim lokacijama dostupne zanimljive prilike.

Zamislite sebe u kompaniji Canon

Kompaniju Canon čine njeni zaposleni, a mi smo posvećeni tome da obezbedimo prijateljsko i uravnoteženo radno okruženje. Takođe, imamo snažnu vezu sa klijentima, koju negujemo putem našeg vrhunskog brenda. Zamislite sebe u kompaniji Canon da biste videli da li je ovo pravo mesto za vas.