EOS digitalni SLR i kompaktni fotoaparati sa izmenjivim objektivima

Bez obzira na to da li snimate iz zadovoljstva ili kako biste zaradili, EOS digitalni SLR i kompaktni fotoaparati sa izmenjivim objektivima kompanije Canon omogućavaju vam da pokažete kreativnost. Vrhunske funkcije, izvanredan kvalitet slike i intuitivni dizajnerski koncepti kombinuju se kako biste dobili napredne performanse na koje možete da se oslonite ili da u njima uživate.

EOS za početnike

EOS za entuzijaste

EOS za profesionalce

Pređite na DSLR fotografisanje i uživajte u kreativnijoj kontroli pomoću fotoaparata koji je jednostavan za korišćenje i daje fotografije i video zapise odličnog izgleda.

Napravite sledeći korak u svetu fotografisanja i snimanja video zapisa i istražujte napredne funkcije koje će vam pomoću da pravite jedinstvene i prelepe slike.

Uživajte u novim standardima performansi i pouzdanosti za kreativne fotografije i video zapise koje ćete vi i vaši klijenti obožavati.

Trovati

EOS 7D Mark II: U potrazi za savršenim trenutkom

Za one koji su u potrazi za savršenim fotografskim trenutkom, EOS 7D Mark II vam omogućava da pravite slike koje drugi fotografi propuštaju. DSLR koji je podjednako brz i fleksibilan i pomaže vam da istražite svoju kreativnu stranu kao nikada pre.

EOS1200DANGLE

EOS 1200D – iskoristite svaku priliku

Od rođendanskih proslava do avantura na odmoru, možete da budete sigurni da će EOS 1200D pružati izvanredne rezultate. Savršen izbor za osobe koje tek ulaze u DSLR svet, EOS 1200D kombinuje prvoklasni sistem za snimanje slike kompanije Canon sa asortimanom intuitivnih komandi koje su lake za korišćenje. U kombinaciji sa aplikacijom EOS Companion kompanije Canon, snimanje slika kakve vaše uspomene zaslužuju lakše je i ugodnije nego ikada pre.

Compact EOS

Kompaktni EOS – mala veličina, veliki kvalitet

Snimajte svoj stil života pomoću EOS fotoaparata koji su dovoljno kompaktni i lagani da možete da ih ponesete svuda. Uživajte u brzom rukovanju, visokom stepenu kreativne kontrole i vrhunskom kvalitetu slike, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Takođe uživajte u fleksibilnosti kompletnog EOS sistema objektiva i dodatne opreme.

EOS 60Da

EOS 60Da – posmatranje zvezda

Izmenjena verzija modela EOS 60D prilagođena za astrofotografiju. Poboljšana osetljivost na svetlost koja je skoro infracrvena omogućava fotografisanje fenomena poput gasnih maglina koje emituju svetlost u ovom delu elektromagnetnog spektra. CMOS senzor od 18 megapiksela i DIGIC 4 procesor na ovom fotoaparatu drže nivo digitalnog šuma pod kontrolom i maksimalno povećavaju kvalitet slike.

Bioskopski EOS

Cinema EOS

Snimajte veoma kvalitetne Full HD video zapise pomoću EOS fotoaparata. Fina kontrola nad dubinom polja omogućava dobijanje bioskopskih efekata plitkog fokusa. Kvalitet slike je izvanredan čak i pri visokim ISO postavkama.

EOS sistem

EOS System

Birajte iz sistema objektiva, Speedlite bliceva i dodatne opreme koje sa poverenjem koriste profesionalni fotografi širom sveta. Iskoristite prednost specijalizovanih makro objektiva za snimanje krupnih planova ili objektiva sa fiksnom žižnom daljinom i velikim otvorom blende za vrhunski kvalitet slike i kontrolu nad dubinom polja.

Podrška za EOS

Preuzimajte softver, firmver i priručnike, pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i izvorima za rešavanje problema za EOS.

Tražite starije EOS fotoaparate

Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije modele EOS fotoaparata u našem odeljku sa arhivom proizvoda.