Canon i-SENSYS MF4890dw

i-SENSYS MF4890dw

Uz podršku za Wi-Fi i povezivanje na mrežu, ovaj kompaktni monohromatski laserski višefunkcionalni uređaj idealan je za deljenje kod kuće ili u kancelariji. Jednostavnost korišćenja, automatsko dvostrano štampanje, kopiranje i skeniranje unapređuju produktivnost.

Prednosti

  • Monohromatski laserski višefunkcionalni uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje na mrežu
  • Brzina monohromatske štampe i kopiranja 25 stranica u minuti
  • Automatsko dvostrano štampanje, kopiranje i skeniranje
  • Displej koji omogućava naginjanje i tasteri za pristup pomoću jednog dodira
  • Vodeća energetska efikasnost na tržištu štedi vreme i novac
  • Tihi režim

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF4890dw

Veće mogućnosti povezivanja za lako deljenje


Ovaj kompaktni i elegantni crno-beli višefunkcionalni uređaj koji je idealan za moderne kancelarije pruža višenamensku praktičnost štampača profesionalnog kvaliteta, skenera, mašine za kopiranje i faksa – sve te funkcije napravljene su tako da neprimetno funkcionišu zajedno. Uz podršku za Wi-Fi i povezivanje na mrežu, njegove funkcije za unapređenje produktivnosti možete lako da delite u domu ili u kancelariji, a to obuhvata i praktično mrežno skeniranje direktno na računar. Pored jednostavnog povezivanja na bežičnu mrežu, dizajn koji štedi prostor olakšava postavljanje ovog višefunkcionalnog uređaja na praktično bilo koje mesto.

Brza štampa visokog kvaliteta


Nema čekanja na dokumente profesionalnog izgleda koji su vam potrebni zahvaljujući brzini monohromatske laserske štampe i kopiranja od 25 stranica u minuti. Izuzetno visoka poboljšana rezolucija 1200 x 600 tpi daje zapanjujuće detaljne dokumente sa oštrim tekstom i glatkom grafikom u nijansama sive.

Uštedite papir i vreme


Mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata (DADF) kapaciteta 50 listova omogućava dvostrano kopiranje i skeniranje. On unapređuje produktivnost pošto je dvostrane dokumente moguće skenirati u jednoj operaciji. Automatskim dvostranim štampanjem se štedi novac usled korišćenja manje količine papira.

Poboljšana efikasnost


Svestrani displej sa funkcijom naginjanja omogućava vam da Pegasus 2 prilagodite načinu na koji radite. Tablu možete da postavite vertikalno kada je uređaj postavljen na sto ili da je okrenete prema gore ako više volite da stojite dok radite za uređajem. Na velikom LCD displeju jasno se prikazuju sve potrebne informacije. Tasteri za brzi pristup pomoću jednog dodira pojednostavljuju podešavanje radnih procesa skeniranja i kopiranja, čak i početnicima, pa lako možete da šaljete skenirane dokumente u datoteke ili da uštedite papir kopiranjem nekoliko slika na jedan list.

Vodeća energetska efikasnost na tržištu


Smanjite troškove za energiju bez uticaja na performanse pomoću tehnologije Quick First-Print kompanije Canon. Ova tehnologija uklanja potrebu za dugim čekanjem na dokumente time što uređaj omogućava brz početak štampanja iz režima mirovanja. Ima nisku potrošnju energije od samo 1,4 vata u režimu mirovanja, čime se smanjuje uticaj na životnu sredinu, a tu je i vodeća tipična potrošnja struje na tržištu.

Tihi režim


Za tiši rad u bilo kojem okruženju sa velikim obimom posla, tihi režim obezbeđuje štampanje uz manje buke, kako biste mogli da radite bez ometanja.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridži – koji kombinuju toner, doboš i jedinice za čišćenje radi smanjivanja održavanja i povećavanja pouzdanosti – maksimalno smanjuju količinu potrošnog materijala i lako se recikliraju

Nagrade

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF4890dw, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Copy

Kopiranje

Duplex Automatic Document Feeder

Mehanizam za obostrano štampanje sa automatskim uvlačenjem dokumenata

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

Network scanning

Skeniranje preko mreže

Paper Save Copy shortcut key

Taster prečice za kopiranje uz uštedu papira

Quiet printing mode

Režim za tihu štampu

Professional Scan quality

Profesionalni kvalitet skeniranja

Scanning shortcut key

Taster prečice za skeniranje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tilting control panel

Kontrolna tabla koja može da se naginje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Sledeći koraci

Gde kupiti

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Saznajte više

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Saznajte više