no consumer

Canon povezivanje

Naši povezani fotoaparati, štampači, aplikacije i Connect Station CS100 omogućavaju vam da lako snimite, podelite, odštampate i uskladištite svoje dragocene fotografije i filmove.

Učinite više sa tehnologijama Wi-Fi i NFC

Canon uređaji sa Wi-Fi tehnologijom omogućavaju vam prenos, deljenje, štampanje i skladištenje vaših fotografija, pa čak i njihovo daljinsko snimanje. Na primer, možete da s lakoćom prebacite fotografije sa Wi-Fi kompatibilnog Canon aparata na smartfon radi uređivanja ili deljenja. NFC* dodatno olakšava stvari, omogućavajući vam da uspostavite Wi-Fi vezu jednostavnim međusobnim dodirivanjem dva NFC-kompatibilna uređaja. Tako na primer možete da samo jednim dodirom prebacite slike sa NFC-kompatibilnog aparata na Canon Connect Station CS100.

Budite neprekidno na mreži

Bez obzira na to želite li da uskladištite ili uredite fotografije, bežično štampate sa mobilnog uređaja ili podelite ranije snimljene porodične trenutke, naša ponuda aplikacija i usluga za povezivanje će vam pomoći da svoje slike iskoristite na najbolji mogući način.Povezani fotoaparati i više

Naši najnoviji fotoaparati, štampači i kamkorderi su odlično povezani, što vam daje slobodu da uradite više sa svojim fotografijama i filmovima. Neki od naših najnovijih modela sadrže NFC, što olakšava povezivanje vaših uređaja i prenos slika putem Wi-Fi mreže na kompatibilni smartfon ili na Canon Connect Station CS100.

Odricanje od odgovornosti: Funkcije povezivanja su dostupne samo na određenim modelima fotoaparata. Za pojedine funkcije povezivanja neophodno je korišćenje besplatne aplikacije koju možete preuzeti.
*NFC nije kompatibilan sa svim uređajima.
**Pictbridge putem bežične LAN mreže.