Canon i-SENSYS MF730 Series

Serija Canon MF730

Vrhunski pomoćnici malim preduzećima, sa ekranima od 12,7 cm u boji osetljivim na dodir, funkcijom Application Library i brzim, besprekornim performansama.

Redefinišite mogućnosti laserskog štampanja u boji

Osmišljena za moderna radna okruženja, serija MF730 prilagođena mobilnoj primeni ima potpuno novu Canon lasersku tehnologiju, jednostavno upravljanje putem ekrana osetljivog na dodir bez tastera, Wireless Direct vezu i brzo štampanje u boji visokog kvaliteta.

List sa podacima

i-SENSYS MF730 Series

Inovativni asortiman višefunkcionalnih laserskih štampača u boji, sa intuitivnim funkcijama, brzinama štampe do 27 stranica u minuti i impresivnim performansama.

Pogledajte video

uniFLOW Online Express

Preuzmite kontrolu nad upravljanjem štampom i troškovima optimizovanjem Canon uređaja pomoću bezbednog rešenja zasnovanog na informatičkom oblaku. Softver uniFLOW Online Express, koji je dostupan na najnovijim kancelarijskim uređajima kompanije Canon, povećava produktivnost i omogućava vam da maksimalno iskoristite ulaganje. Nadogradite postojeće uređaje tako što ćete se registrovati onlajn.

Pogledajte brošuru

Registrujte se za uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF732Cdw

Osmišljen da unapredi produktivnost, MF732Cdw malim preduzećima nudi potpuno višenamensko višefunkcionalno rešenje. Sa laserskim štampanjem u boji visokog kvaliteta, ekranom od 12,7 cm osetljivim na dodir i brzim štampanjem od 27 stranica u minuti.

Canon MF734Cdw

Ovaj višefunkcionalni laserski štampač u boji pruža sveobuhvatno rešenje za mala i srednja preduzeća. Praktične funkcije kao što su dvostrano skeniranje u jednom prolazu, ekran od 12,7 cm u boji osetljiv na dodir i brzo obostrano štampanje zajedno poboljšavaju produktivnost.

Canon MF735Cx

Kao savršen spoj praktičnosti i inovacije, MF735Cx je osmišljen za rastuća mala i srednja preduzeća. Sa intuitivnom funkcijom Application Library, ekranom od 12,7 cm osetljivim na dodir i impresivnim kvalitetom štampe, ovo je vrhunski štampač za mala preduzeća.

Awards

Potrošni materijal

Dodatna oprema