Canon Camera

Jedinica za prepoznavanje

Canon imagePRESS C10010VP jedinica za prepoznavanje

Obezbedite postojane rezultate od prvog do poslednjeg lista uz automatizovano podešavanje nijanse boje i registracije od prednjeg do zadnjeg plana, pre i tokom štampanja.

Održite postojanost boja i preciznost registracije bez napora

Jedinica za prepoznavanje podešava registraciju od prednjeg do zadnjeg plana i nijanse boja pre štampanja, uz praćenje tokom štampanja i automatsko doterivanje u radu – možete da održite postojanost tokom štampanja, ne trošeći vreme i novac na neprekidne ručne kalibracije.

Automatska kalibracija pre štampanja

Jednim klikom u korisničkom interfejsu modela C10010VP, jedinica za prepoznavanje obavlja podešavanje nijanse boje i registraciju od prednjeg do zadnjeg plana, kako biste mogli da štampate za manje od jednog minuta.

Automatsko podešavanje tokom štampanja

Da bi vam pomogla da na najbolji način iskoristite seriju C10010VP, jedinica za prepoznavanje nadgleda i podešava postavke tokom štampanja radi održavanja optimalnog kvaliteta boje i registracije od prednjeg do zadnjeg plana bez intervencije operatera.

Sensing Video

Otključajte ubrzano štampanje visokog kvaliteta

Jedinica za prepoznavanje pomaže vam da unapredite produktivnost automatskom kalibracijom kvaliteta boje i registracije od prednjeg do zadnjeg plana pre štampanja, uz podešavanje i održavanje tih postavki tokom štampanja, pa možete da osigurate optimalan kvalitet štampe bez potrebe za nadgledanjem štampanja i doterivanjem postavki.
Saznajte više [pdf, 444 kb]

Povezani proizvodi i rešenja

 • Serija imagePRESS C10010VP

  Serija imagePRESS C10010VP je namenjena okruženjima za štampu sa velikim obimom posla koja žele da dodatno povećaju poslovanje, asortiman načina primene, kvalitet i profit.

 • Jedinica za pregled

  imagePRESS C10010VP jedinica za pregled

  Održavajte postojan kvalitet ne trošeći vreme i novac na ručne provere. Jedinica za pregled automatski prati svaku odštampanu stranicu radi otkrivanja nedostataka kao što su prljavština, izobličenje i pruge, uz opciju za uklanjanje i automatsko ponovno štampanje neispravnih stranica.

 • Moduli napredne automatizacije

  imagePRESS C10010VP moduli automatizacije

  Obezbedite štampanje visokog kvaliteta sa postojanim bojama, uz automatizovanu proveru kvaliteta, kako biste uštedeli vreme i troškove ručnog pregleda i podešavanja.

 • Želite da saznate više o ovom proizvodu?