Océ Colorado 1650

Fleksibilni izbor

Océ Colorado 1650
Océ Colorado 1650

do 159 m2 na sat

u režimu sjaja

do 1800 tpi

rezolucija štampe

2 rolne

automatsko uvlačenje i zamena

1.625 mm

maksimalna širina rolne

Novi UVgel štampač sa fleksibilnim mastilima i mat/sjajnom završnom obradom

Istražite nove poslovne horizonte sa zadivljujućim opsegom primene. Océ FLXfinish omogućava štampanje sa besprekornom sjajnom ili luksuznom mat završnom obradom, nezavisno od medija. Kreirajte dizajnerske tapete, zapanjujuće nalepnice ili luksuzno prednje i pozadinsko osvetljenje koje navodi ljude da zastanu i obrate pažnju, a istovremeno da ispoštuju kratke rokove i proizvode po nižoj ceni.

Jedan štampač. Dve završne obrade

Oduševite svoje klijente sjajnim banerima koji se izdvajaju iz gomile ili tapetama sa pravom dubokom mat završnom obradom i sjajnim bojama, koji su odštampani na jednom uređaju. Ne morate da menjate mastila ili medij!

Neprikosnovena svestranost

Kreirajte otiske vrhunskog kvaliteta na raznim medijima, uključujući SAV, poliesterske tekstile, materijale osetljive na toplotu i običan papir. Fleksibilna i rastegljivija formula UVgel mastila pruža savršenu stabilnost slike, čak, i kada su otisci preklopljeni, savijeni i umotani.

Revolucionarna produktivnost

Skratite rokove pomoću postojano velike brzine štampanja i dinamičnog obavljanja zadataka. Dve rolne medija sa zamenom na mreži i dopunjavanje mastila tokom štampanja omogućavaju štampanje bez prekidanja, za neprikosnovenu produktivnost.

UVgel printer


Tržište želi da budemo brži, jeftiniji i bolji. Uvek smo nailazili na granice dok nismo otkrili Colorado.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Neprikosnovena automatizacija

Nema potrebe za čuvanjem: oslanjajte se na neprekidni nadzor mlaznica, praktično automatsko održavanje glave za štampanje, automatsko uvlačenje medija i modul namotavanja rolne.

Manji operativni troškovi

Poboljšajte poslovanje sa smanjenom potrošnjom mastila, manjim troškovima servisa i isplativim medijumom. Uštedite dragoceno vreme operateru zahvaljujući neprikosnovenoj automatizaciji.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Ključne specifikacije

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Maksimalna brzina do 159 m2 na sat u režimu sjaja

Océ FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

Océ FLXfinish UV LED sušenje sa modulacijom sjaja

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 rolne, sa automatskim uvlačenjem i zamenom, širine do 1.625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Rezolucija štampe do 1.800 tpi

Prikaži punu specifikaciju

Key Specifications
Applications

Primene

Océ FLXfinish pruža izbor između sjajne i mat završne obrade bez potrebe za promenom mastila ili medija. Fleksibilna UVgel mastila podržavaju širok opseg medija, uključujući samolepljive vinile i poliesterske tekstile. Povećana mogućnost rastezanja garantuje da bez problema možete da savijate ili preklapate otiske.

Wall decoration with the perfect finish

Zidna dekoracija sa savršenom završnom obradom

U skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu enterijera, najkvalitetnije tapete imaju duboku mat površinu. Uz Océ FLXfinish možete povećati vrednost vaše zidne dekoracije pomoću jednog dugmeta.

Eye-catching front- and backlits

Atraktivno prednje i pozadinsko osvetljenje

Zaustavite prolaznike živopisnim ekranima sa prednjim ili pozadinskim osvetljenjem. Tehnologija UVgel pruža bogate boje i elegantnu mat završnu obradu koja ne puca kada se montira.

Gallery-quality canvasses

Platna galerijskog kvaliteta

Izrada otiska na platnu galerijskog kvaliteta može biti otežana zbog savijanja, rastezanja i heftanja materijala. Zahvaljujući fleksibilnosti UVgel mastila štampača Océ Colorado 1650, možete da kreirate savršene nabore.

Economical disposable posters

Ekonomični jednokratni posteri

Povećajte marže pomoću vrhunskih postera koji su odštampani na običnom papiru. Uz UVgel mastila i Océ FLXfinish konačni kvalitet je toliko dobar da klijenti čak i ne mogu da primete razliku.

Jaw-dropping durable POP posters

Spektakularni izdržljivi POP posteri

Ništa ne privlači pažnju kao veliki štampani poster. Jednostrani, dvostrani, sve je moguće uz pomoć serije Océ Colorado. Sa UVgel završnom obradom otpornom na ogrebotine, ovo su investicije koje dugo traju.

No-wear decals

Nalepnice koje se ne habaju

Kreirajte nalepnice otporne na ogrebotine, vodu, pa čak i na grafite širine do 1,6 m bez laminacije. Savršeno za podnu grafiku, zidne ukrase i grafiku za vozila koja je otporna na pranje.

Soft signage

Meki znakovi

Meki znakovi su premijum proizvod za sve vrste upotreba. Premijum proizvodi zahtevaju savršeni izgled bez specijalnog tretmana. Uz UVgel ovi proizvodi mogu podneti udarce tokom transporta i ipak izgledati odlično na kraju.

Durable banners

Izdržljivi baneri

Kreirajte banere koji se ističu. Sjaj za fotografije ili mat za poruke sa dominantnim tekstom. Odličnog kvaliteta, izdržljivi, otporni na ogrebotine i pre svega: ekonomični.

Technologies that make sense

Tehnologije koje imaju smisla

Océ Colorado 1650 je prepun inovacija. Promenili smo pravila igre uz pomoć tehnologija UVgel i Océ FLXfinish. Uživajte u širem opsegu primene, spektakularnom kvalitetu, naprednoj produktivnosti, uz niske troškove posedovanja!

Tehnologija UVgel

Jedinstvena tehnologija „štampaj, a zatim osuši“ sa gel mastilom koje je trenutno suvo zahvaljujući UV LED svetlima. Prednost gela u odnosu na tečnost je u tome što je moguće ispuštati više mastila u manje prolaza, a da pritom mastilo ne prolazi kroz medijum i preko njega. Daje izuzetno oštre otiske sa širokom gamom boja. Bez mirisa i izuzetno izdržljiv.

Tehnologija Océ PAINT

Ova genijalna tehnologija povećava prednost UVgela pomoću strategije sušenja u jednom ili dva koraka. Pruža izbor između sjajne ili mat završne obrade bez potrebe za promenom mastila ili medija. Uživajte u živopisnim mat bojama na glatkim i poroznim/strukturisanim medijima, kao što je nepremazani obični papir.

UVgel gel mastilo

Fleksibilna i rastegljiva mastila omogućavaju štampanje na širokom opsegu medija, uključujući običan papir, samolepljive vinile i poliesterske tekstile. Povećana mogućnost rastezanja garantuje da bez problema možete da savijate ili preklapate otiske, za načine primene kao što su meki znakovi ili umetnička platna.

UVgel gel inks
Océ PAINT technology

Océ PAINT tehnologija

Ne morate čuvati štampač, jer se na glavama za štampanje status mlaznice kontinuirano nadgleda pomoću tehnologije Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology (PAINT). Kada se detektuje kvar, oštećena mlaznica se (privremeno) isključuje i kompenzuje susednim mlaznicama. U pogodnom trenutku glave za štampanje se čiste. Potpuno automatizovano.

Želite li da saznate više o štampaču Océ ColorWave 1650?

Obratite se našem timu

RAZGOVARAJTE SA TIMOMRanije smo morali da laminiramo otiske za mat izgled, sada to više ne moramo da radimo. Pomoću štampača Colorado 1650 odmah štampamo mat.

Jeroen Renders – Studio Schoot (NL)
Quote renders

Da li ste spremni da proširite poslovanje novim uslugama?

RAZGOVARAJTE SA NAŠIM TIMOM