PROIZVODI

Kamere u kućištu

Napravljene za raznovrsne primene, naše kamere u kućištu pružaju široke uglove gledanja i pogodne su za korišćenje u zatvorenom i na otvorenom.

SAZNAJTE VIŠE

Box camera

Inteligentne funkcije

Budući da poseduje optički digitalni zum, Full HD rezoluciju, inteligentne funkcije i inteligentnu kontrolu senki, ovaj moćan asortiman čak obuhvata ultrakompaktnu kameru u slučaju kada je potrebna diskrecija.

Široki uglovi gledanja

Široki uglovi gledanja do 112 stepeni omogućavaju vam da pratite prostrane oblasti pomoću samo jedne kamere. To znači da mreže za nadzor mogu da se formiraju sa manje kamera, što doprinosi smanjivanju troškova. Čak i sa najširim uglovima gledanja, kvalitet slike ostaje impresivan, zahvaljujući optičkom objektivu za korekciju koji smanjuje efekte „ribljeg oka“.

Jednostavna instalacija i rukovanje

Ove kamere dizajnirane su za brzu i jednostavnu instalaciju odmah nakon raspakivanja, bez potrebe za podešavanjima pre instalacije. Asortiman dodatne opreme za upotrebu na otvorenom pruža fleksibilnost po pitanju konfiguracije, tako što ima dostupne opcije za montiranje na zid, plafon ili stub. Kada je u upotrebi, elektronski sistem zadnjeg fokusa unutar VB-H i VB-M kamere u kućištu održava fokus prilikom zumiranja.

Internal view of shopping centre

Želite da saznate više o kamerama u kućištu?

Obratite se timu za mrežne kamere

RAZGOVARAJTE SA TIMOM

Niste sigurni koji proizvodi odgovaraju vašem preduzeću?

RAZGOVARAJTE SA TIMOM