PROIZVODI

Kamere u kućištu u obliku kupole

U okruženjima gde je bitna diskrecija, naše kamere u kućištu u obliku kupole predstavljaju savršeno rešenje.

SAZNAJTE VIŠE

PTZ camera

Širok ugao gledanja

Kompaktne i estetski prijatne, one pružaju izvanredan kvalitet slike širokog ugla vidljivosti – bez obzira da li je reč o zidnoj ili plafonskoj montaži. Savršene su za okruženja u zatvorenom i na otvorenom.

Kompaktna i diskretna

Naše kamere u kućištu u obliku kupole su namenski dizajnirane za diskreciju, sa ultrakompaktnim VB-S modelima koji su tako mali da mogu da stanu u šaku. Asortiman dodatne opreme za uvučeno montiranje omogućava da se svaki model instalira diskretno i da se uklapa u estetiku radnog okruženja.

Daljinsko podešavanje pomeranja/naginjanja/rotiranja/zumiranja (PTRZ)

Nakon instalacije, alatka za podešavanje ugla kamere – kojoj se pristupa preko računara – omogućava daljinski pristup funkcijama kamere (P-T-R-Z). To znači da prilikom fizičke instalacije možete da zanemarite faktore poput fokusa i smera kamere, jer ta podešavanja možete da obavite preko računara. To štedi vreme, a takođe znači da je za instaliranje potreban manji broj ljudi.

Internal view of shopping centre

Jednostavna instalacija

Instalacija je brza i jednostavna, sa standardnim montažnim otvorima za zavrtnje i šablonom za označavanje otvora koji se isporučuje sa uređajem. Asortiman dodatne opreme omogućava instalaciju na plafonima sa pločicama, zidovima ili čak stubovima. Napajanje se obavlja preko naponske mreže ili Ethernet veze, radi dodatne fleksibilnosti. Naše ultrakompaktne VB-S modele može da montira samo jedna osoba.

Easy

Želite da saznate više o kamerama u kućištu u obliku kupole?

Obratite se timu za mrežne kamere

RAZGOVARAJTE SA TIMOM

Niste sigurni koji proizvodi odgovaraju vašem preduzeću?

RAZGOVARAJTE SA TIMOM