Canon Camera

Kompaktni digitalni

Canon PowerShot ZOOM (crni) sa poboljšanim firmverom

Približite se pomoću ove ergonomski oblikovane kompaktne monokularne telefoto kamere u crnoj boji. Zahvaljujući brzom zumu od 3 koraka, idealnom za diskretno posmatranje i nadzor, uz senzor od 12 MP koji daje slike sa oznakama datuma i vremena, viši ISO opseg i produženo vreme snimanja pomoću unapređenog firmvera.

Predstavljamo crni Canon PowerShot ZOOM sa poboljšanim firmverom

Pored crne PowerShot ZOOM kamere*, poboljšani firmver pruža sledeće tri funkcije: veći ISO opseg, produženo snimanje video zapisa i fotografije sa oznakom datuma i vremena.

Viši ISO opseg

Zbog specifičnih potreba stručnjaka za nadzor, ISO je dodatno povećan sa 3.200 na 12.800 radi veće osetljivosti pri slabom osvetljenju. Ova dodatna osetljivost omogućava lakše identifikovanje subjekata, čak i u tamnijim situacijama.5

Produženo snimanje video zapisa

Za razliku od ograničenog vremena snimanja standardne PowerShot ZOOM kamere od 9 min 59 s, ovaj model pruža poboljšano vreme snimanja, za snimanje neprekidnog video zapisa u Full HD rezoluciji do 29 min 59 s. Ugrađena baterija omogućava snimanje do 60 minuta, što je čini idealnom za prikupljanje dokaza.6

Oznaka datuma i vremena

Jedinstvena za ovaj model je mogućnost označavanja fotografija datumom i vremenom, što pomaže u dokumentovanju događaja pri prikupljanju dokaza, pa je idealno za hitne i uniformisane službe.

Mali, snažan, džepni

Ovaj specijalni PowerShot ZOOM je mat crn, pogodan za hitne i uniformisane službe, kao i za državne korisnike. Pruža mnoštvo novih funkcija koje nisu dostupne na komercijalnom modelu zahvaljujući specijalnom ažuriranju firmvera.

Džepni PowerShot koji vas uvek približava

Ovaj prenosivi digitalni monokularni fotoaparat omogućava diskretan bezbednosni nadzor i praćenje zahvaljujući odličnoj ergonomiji i mat crnoj završnoj obradi, uz USB-C punjenje2 , za maksimalnu svestranost.

Snažniji je za specifične potrebe

Snimajte materijal u Full HD rezoluciji do 29 min 59 s6 ili snimajte fotografije od 12 MP sa oznakom datuma3 da biste dobili željene rezultate, čak i pri slabom osvetljenju, zahvaljujući visokoj ISO5 osetljivosti.

CANON PowerShot ZOOM Black

Instinktivna kontrola sa dosegom

Uz potpuno automatsku kontrolu i osnovne postavke, ovaj fotoaparat pruža zum u 3 koraka, uključujući žižne daljine od 100 mm, 400 mm1 optički i 800 mm digitalno, za lako približavanje subjektu.

CANON PowerShot ZOOM Black

Siguran i stabilan prikaz

Snimajte sa potpunom pouzdanošću zahvaljujući optičkom stabilizatoru slike u 4 ose i gledajte baš ono što snimate pomoću svetlog i oštrog elektronskog tražila od 2,36 MP

Povežite, upravljajte, kreirajte

Aplikacija Canon Camera Connect omogućava vam da daljinski snimate putem Wi-Fi veze. A možete i geografski da označavate slike putem Bluetooth®4 veze sa pametnim uređajem.

Približite se. Zatim još bliže.

Od 100 mm do 400 mm, pa i više.

Specifikacije

 • Notification Imagee

  Visoka ISO osetljivost5

  Snimajte i posmatrajte čak i pri zaista slabom osvetljenju

 • Notification Imagee

  Oznaka datuma i vremena

  Snimajte dokaze sa utisnutim datumom i vremenom3

 • Notification Imagee

  Zum u 3 koraka

  Brzo prebacivanje između žižnih daljina od 100 mm, 400 mm i 800 mm1

 • Notification Imagee

  Senzor od 12 MP

  Snimajte detaljne fotografije

 • Notification Imagee

  Full HD video zapisi

  Snimajte filmove visokog kvaliteta pri 30p / 25p / 24p

 • Notification Imagee

  USB-C

  Za brzo i praktično punjenje2

 • Notification Imagee

  Elektronsko tražilo

  Pregledajte, snimajte i menjajte postavke pomoću svetlog elektronskog tražila od 2,36 MP

 • Notification Imagee

  Optička stabilizacija slike u 4 ose

  Snimajte i gledajte iz ruke uz manje zamaranje

 • Notification Imagee

  Daljinski upravljač

  Upravljajte pomoću aplikacije Canon Camera Connect, za diskretno snimanje

 • Notification Imagee

  Brzo uzastopno snimanje

  Snimajte akciju brzinom do 10 kadrova u sekundi

Želite li da vam se obrati predstavnik kompanije Canon?

Više informacija zatražite klikom na dugme kako bi stručnjaka za proizvode kompanije Canon kontaktirao sa vama
CANON PowerShot ZOOM Black

Šta se nalazi u pakovanju

 • Crni PowerShot ZOOM sa poboljšanim firmverom

 • Kabl za povezivanje IFC-100U

 • Traka za nošenje oko ručnog zgloba WS-800

 • Komplet korisničkih priručnika

Dodatna oprema

Canon preporučuje ovu dodatnu opremu nezavisnih proizvođača za zaštitu i poboljšavanje PowerShot ZOOM doživljaja. Popunite kratki obrazac ispod da biste tražili da vam se obrati specijalista za proizvod iz kompanije Canon

Slični proizvodi

Kliknite na veze u nastavku da biste otkrili više o asortimanu dvogleda kompanije Canon koji pružaju izvanredan optički kvalitet i stabilizaciju slike, za izuzetno stabilan prikaz.

 • PowerShot ZOOM

  PowerShot ZOOM

  Ako vas zanima crni PowerShot ZOOM bez poboljšanog firmvera, pogledajte detalje ispod.
 • Canon Camera

  DVOGLEDI ZA UPOTREBU NA VODI

  Idealni za jahting i druge slatkovodne ili pomorske aktivnosti, ovi dvogledi garantuju opušteno posmatranje, čak i kada je voda nemirna.

  • Odaberite uvećanje od 10x do 18x
  • Optički stabilizator slike za stabilan prikaz
  • Zaštićen od vremenskih uslova i izdržljiv
 • Canon Camera

  DVOGLEDI ZA SPORTOVE SA GLEDAOCIMA

  Naši kompaktni i prenosivi dvogledi za trke udobno vas približavaju. Optički stabilizator slike daje izuzetno stabilan prikaz iz ruke, dok široko vidno polje olakšava skaniranje staze ili neba i praćenje subjekata koji se brzo kreću.

  • Odaberite uvećanje od 8x do 12x
  • Optički stabilizator slike za stabilan prikaz
  • Kompaktan i lagan
 • Canon Camera

  DVOGLEDI ZA POSMATRANJE NEBESKIH TELA

  Naši dvogledi za posmatranje nebeskih tela imaju veće sočivo objektiva koje propušta više svetla noću, kao i veće uvećanje, kako biste mogli da vidite dalje. Stabilizator slike umiruje prikaz ako nebeska tela posmatrate iz ruke, a lako možete da i postavite dvogled na stativ.

  • Odaberite uvećanje od 10x do 18x
  • Optički stabilizator slike za stabilan prikaz
  • Udobno držanje
  1. Uvećanje je 1,2x / 4,8x / 9,6x na 100 / 400 / 800 mm, tim redosledom, ovde navedene žižne daljine su 35 mm ekvivalenti, a 800 mm je 2x digitalni zum optičke žižne daljine 400 mm.
  2. Punjač se ne isporučuje sa fotoaparatom. Minimalni zahtev za punjenje je izvor napajanja sa USB PD podrškom koji pruža najmanje 5 V, 1,5 A sa USB-C izlazom i pomoću priloženog USB-C na USB-C kabla.
  3. Oznaka datuma samo za fotografije.
  4. Opremljen je Bluetooth® tehnologijom male potrošnje energije. Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Europe Ltd. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija. Wi-Fi® j registrovani zaštićeni trgovački znak kompanije Wi-Fi Alliance. Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija.
  5. U poređenju sa standardnim opsegom ISO osetljivosti 100–3.200, na slici će biti vidljiva određena količina šuma (hrapavost, tačka sjaja, pruge itd.) i neujednačenost boja kada se fotoaparat koristi u visokom ISO opsegu 6.400–12.800. AF performanse pri slabom osvetljenju (kada koristite ISO opseg 6.400–12.800) isti su kao kod standardnog ISO opsega 100–3.200.
  6. Maksimalno vreme snimanja video zapisa je produženo, ali ponekad u zavisnosti od okruženja/situacije, snimanje može da se zaustavi pre nego što se dostigne 29:59. Nema garancije da ćete uvek moći da iskoristite maksimalno vreme snimanja video zapisa.