ABC- Hero1

Akademija Francis Combe kreće na putovanje sa kompanijom Canon radi komercijalizovanja internog odeljenja za štampu

DWF-logo.jpg

Dok je šetao kroz prepune hodnike prostora Messe Düsseldorf tokom manifestacije drupa 2012, Kris Turton, e-menadžer u akademiji Francis Combe iz Ujedinjenog Kraljevstva, imao je jasan cilj: pronalaženje partnera koji bi pomogao u komercijalizovanju reprografskog odeljenja.

Rezultati

Povećan obim štampe – daje 70% monohromatskih otisaka akademije

Povećan obim štampe – daje 70% monohromatskih otisaka akademije

Interna proizvodnja novih artikala visokog kvaliteta

Interna proizvodnja novih artikala visokog kvaliteta

Smanjenje troškova otpada – 7% manja potrošnja papira i troškovi po listu

Smanjenje troškova otpada – 7% manja potrošnja papira i troškovi po listu

Ušteda od 7.000 GBP godišnje zahvaljujući internom štampanju. Dodatni planovi za smanjivanje troškova eksternalizovanja od 12.000 GBP i uvođenje štampanja u boji i napredne završne obrade tokom 2016. radi poboljšavanja spoljne ponude

Ušteda od 7.000 GBP godišnje zahvaljujući internom štampanju.
Dodatni planovi za smanjivanje troškova eksternalizovanja od 12.000 GBP i uvođenje štampanja u boji i napredne završne obrade tokom 2016. radi poboljšavanja spoljne ponude

francis-combe-objective

Cilj

Razvoj internog okruženja za štampu ponudom šireg asortimana proizvoda, uz uštedu novca i vremena radi povećavanja profitabilnosti.

Izazovi

Razvoj odeljenja za proizvodnu štampu usporavao je zastareli radni proces za proizvodnju sa malim obimom.

francis-combe-595wide

Pristup

• Francis Combe je 1995. napravio prvu investiciju u kancelarijske uređaje za štampu.

• Ovo partnerstvo se razvilo nakon što je Francis Combe prerastao u akademiju 2009. i obratio se kompaniji Canon za postojane poslovne konsultacije u vezi sa načinom centralizovanja i unapređivanja radnog procesa štampe. Pored investicije u hardver i softver, klijent je učestvovao u Essential Business Builder Programme (EBBP) modulima i na događajima kompanije Canon.

• Akademija Francis Combe je do 2014. bila zaista impresionirana napretkom, kao i tehnologijom i konsultantskim uslugama kompanije Canon, pa je došlo do dodatne investicije u tehnologiju VarioPrint. Francis Combe takođe ima planove za uvođenje tehnologije štampe u boji i naprednije završne obrade.