STUDIJA SLUČAJA

Mini Professors – Nauka kroz zabavu za predškolce


Preuzmite studiju slučaja Mini Professors


POUZDAN JE, ISPLATIV, ZAISTA JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE… I IZGLEDA ODLIČNO U MOJOJ KUĆI.

Nataša Spink, vlasnik franšize Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Deca, bez sumnje, imaju veliku potrebu za učenjem. Mini Professors im pruža priliku da steknu nove naučne veštine u zabavnom i bezbednom okruženju dok istražuju svet oko sebe.

Objašnjavanje naučnih principa na jednostavan način kroz uzbudljive eksperimente daje svakom detetu – od jaslenog do školskog uzrasta – priliku da postane mini-profesor.

Rising to the challenge

Odgovaranje na izazov

Nataša Spink vodi franšizu Mini Professors u Sent Olbansu i Harpendenu. Njena firma je relativno nova, pa je bilo potrebno da se za nju što pre i pročuje. Zato je bila rešena da pronađe štampač koji može da odgovori na sve zahteve koji se tiču reklamiranja njene franšize, kao i na različite zahteve štampanja potrebnog pratećeg materijala za decu koja pohađaju kurseve.

Canon rešenje

Nakon opsežnog istraživanja na internetu, Nataša je bila uverena da je štampač MegaTank kompanije Canon ispunjavao sva očekivanja, i nije se pokajala.

„ŠTAMPAČ MI OMOGUĆAVA DA ZADAJEM DECI DOSTA RAZLIČITIH AKTIVNOSTI KOJE RADE SVAKE NEDELJE U OKVIRU EKSPERIMENATA.“

Quote image

„Koristimo puno različitih šablona i nalepnica za štampanje i različite vrste kartica. Serija PIXMA G kompanije Canon uspela je da odštampa sve što sam stavila u kasetu za uvlačenje papira,“ kaže Nataša sa puno entuzijazma.

Kartridži MegaTank – integrisani kartridži sa mastilom visokog učinka koji se jednostavno dopunjavaju i koji imaju mogućnost štampe velikog obima pri nižim troškovima – bili su ključni adut i dokazali se kao neprocenjivi.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Kartridži su odlični jer imaju indikatorske linije za zapreminu, što znači da mogu da vidim koliko još tačno mastila ima u njima. To mi je definitivno uštedelo novac jer bi sa starim štampačem bilo neophodno zameniti mnogo kartridža.

A i mogućnosti bežičnog povezivanja su ogromne. Štampač MegaTank sada omogućava Nataši da u jednoj sobi nadgleda decu i šalje materijale da se štampaju sa njenog laptopa koji je u drugoj sobi, pouzdano znajući da će sve biti spremno kada joj bude trebalo.

Na kraju svakog časa, deca dobijaju sertifikate kao uspomenu na nove veštine koje su stekli. Zahvaljujući pouzdanim i visokokvalitetnim otiscima sa štampača MegaTank, sertifikati izgledaju odlično i veoma su cenjeni.

„Divno je što mogu da im dam nešto na šta sam ponosna. Kvalitet je odličan, a oni mogu sa ponosom da ih istaknu u svojim domovima“, objašnjava Nataša.

Svetla budućnost za svakoga

Nataša zamišlja svetlu budućnost za decu na svojim kurservima, verujući da povezivanje sa naukom u tako ranom uzrastu može samo da bude obogaćujuće iskustvo. Njen stav je podjednako pozitivan kada su u pitanju planovi širenja franšize u više obdaništa i osnovnih škola, kao i širenja baze polaznika časova za roditelje i decu.

Štampač serije PIXMA G kompanije Canon igraće veliku ulogu na ovom putovanju.

Povezane studije slučaja