STUDIJA SLUČAJA

Premier Insurance – Osiguravamo budućnost

Hero image

Preuzmite studiju slučaja Premier Insurance


ŠTAMPAČ MEGATANK KOMPANIJE CANON POMOGAO JE PODIZANJU POSLOVANJA NA VIŠI NIVO.

Anik Islam, generalni direktor kompanije Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Kompanija Premier Insurance pruža proizvode osiguranja svojim klijentima od 1983. godine. Do pre nekoliko godina, kompanija je poslovala samo sa jednim članom. A tako je bilo sve dok Anik Islam nije preuzeo inicijativu, i to sa ambicijom da „dotakne zvezde“. Razvoj je bio brz, a Premier Insurance je sada vodeća posrednička osiguravajuća kuća u Ujedinjenom Kraljevstvu, i nema znakova usporavanja.

Resources need to meet demand

Resursi moraju da odgovore na potražnju

„Neki od naših štampača nisu mogli da se povežu bežično, pa smo želeli da omogućimo besprekorno povezivanje, bez širenja opasnih žica svuda okolo.“ Povrh svega, tu je bio i problem sa učinkom mastila jer smo neprekidno gubili vreme sa ponovnim naručivanjem skupih kartridža i dopunjavanjem papira“, objašnjava Anik.

Postojeći štampači su radili samo sa standardnim kancelarijskim papirom, a kvalitet štampe je bio u najbolju ruku prosečan.

Canon rešenje

Anik je sprovela detaljno istraživanje i pokušala da pronađe rešenje koje će ispuniti njihove raznovrsne potrebe: veliku produktivnost, mogućnost povezivanja, visoki učinak i fleksibilnost štampanja.

„KADA SMO OTKRILI SERIJU PIXMA G KOMPANIJE CANON, POMISLILI SMO DA BI MOGLA DA REŠI SVE NAŠE PROBLEME“,

kaže Anik.

Quote image

Serija PIXMA G obuhvata intuitivni LCD korisnički interfejs, kapacitet od 350 listova i mogućnost automatskog dvostranog štampanja – idealnog za okruženje kancelarije osiguravajuće kuće Premier Insurance sa velikim obimom posla. Istovremeno, mogućnost povezivanja na Ethernet pruža bezbednu vezu velike brzine širom lokalne mreže u kancelariji.

Ono što je od ključnog značaja je to što serija PIXMA G koristi dopunjive kartridže sa mastilom visokog učinka koji obezbeđuju neprekidnu produktivnost pri troškovima nižim nego sa uporedivim štampačima. To znači da je moguće odštampati do 18.000 stranica uz samo tri boce sa crnim mastilom, što pravi transformativnu razliku, kao što Anik ističe.

Body image


ADMINISTRATIVNA STRANA POSLOVANJA JE U POTPUNOSTI POJEDNOSTAVLJENA. NEMAMO PREKIDE RADA, A UČINAK JE VISOK. NE MORAMO NEPREKIDNO DA NARUČUJEMO MASTILO, ŠTO NAM SMANJUJE TROŠKOVE, A MASTILO SE LAKO DOPUNJAVA.

Serija PIXMA G pokriva široki spektar medija – običan papir, koverte, papir za kartice i foto-papir, u veličinama od 3,5 inča do A4. A poseduje i mogućnost dvosmernog uvlačenja papira, što znači da se koverte mogu staviti u kasetu sa zadnje strane, dok se običan papir postavlja u kasetu sa prednje strane. Zahvaljujući tome, nema potrebe da ih međusobno zamenjujete, što vam štedi dragoceno vreme tokom dana.

Crno pigmentno mastilo je idealno za štampanje profesionalne poslovne dokumentacije pri malim troškovima, dok visokokvalitetna mastila zasnovana na boji savršeno se uklapaju u potrebe marketinških materijala za klijente.

Ove snažne nove mogućnosti su doprinele podizanju poslovanja kompanije Premier Insurance na viši nivo. Sertifikati, marketinški materijal i koverte sada se štampaju pri vrhunskom kvalitetu pomoću štampača serije PIXMA G i obuhvataju hrabri, novi identitet brenda Premier Insurance.

Mogućnosti povezivanja sa informatičkim oblakom takođe su se pokazale kao pun pogodak. Pomoću praktične aplikacije Canon PRINT, Canon PIXMA Cloud Link omogućava štampanje sa bilo kog mesta na svetu putem veze sa internetom. Tačnije, možete da štampate daljinski iz naloga za informatički oblak, kao što je Google Drive, Dropbox ili Evernote, tako da usluge u oblaku mogu jednostavno da se integrišu u postojeći radni proces kako bi omogućile besprekornu integraciju između zaposlenih na terenu i onih u kancelariji.

Proširenje unutar Ujedinjenog Kraljevstva uz seriju PIXMA G

Kompanija Premier Insurance ima podjednako hrabre planove za napredak, prepoznajući strateške prednosti posedovanja fizičkih lokacija kao podrške klijentima širom Ujedinjenog Kraljevstva. Anik je odlučan u nameri da svaka od ovih lokacija ima sopstveni štampač PIXMA G6050.

Serija PIXMA G kompanije Canon nesumnjivo je sada nezamenljivi član tima Premier Insurance.

Povezane studije slučaja