STUDIJA SLUČAJA

Rešenja koja štede prostor i povećavaju mogućnosti

Two men in dark trousers and light shirts stand in front of a large Canon digital printing press.

Dokumenti od ključne važnosti za poslovanje

Kompanija za upravljanje informacijama Star Storage prirodno je prešla na štampanje i distribuciju, kako bi ponudila klijentima potpunu zaštitu informacija i rešenje za arhiviranje dokumenata. Od banaka, preko kompanija za telekomunikacije do komunalnih preduzeća, klijenti se oslanjaju na kompaniju Star Storage koja štampa i isporučuje dokumente od ključne važnosti za poslovanje u roku od 24 časa.

Woman with short dark hair wearing navy trousers and a long-sleeved white shirt uses a scanner on top of a Canon commercial digital printing press.

Proširenje smanjenjem

Nakon perioda konzistentnog rasta, kompanija je shvatila da mora da proširi svoje mogućnosti proizvodnje. Zbog ograničenog prostora bilo je važno da svako novo rešenje može da poveća produktivnost i otvori nove mogućnosti bez zauzimanja dodatnog prostora.

Man in sky blue polo shirt and a baseball cap loads A4 paper into the open drawer of a large Canon digital printing press.

Produktivna rešenja

Zahvaljujući povećanoj produktivnosti Canon uređaja, kompanija Star Storage zamenila je deset postojećih digitalnih presa koje koriste medije iz tabaka sa samo pet presa kompanije Canon. Znajući istoriju pouzdanosti modela VarioPrint, kompanija Star Storage izabrala je dve VarioPrint 6250 prese, kao i Canon varioPRINT 110 za crno-belo štampanja i dve Canon imagePRESS C800 prese za štampanje u boji.Transpromo štampanje ima mnogo potencijala, a štamparske prese u boji kompanije Canon predstavljaju naš most ka toj budućnosti.

Silvijus Neagu, direktor odeljenja za eksternalizovanje upravljanja štampanjem
Two middle-aged men in light blue shirts and stand behind a commercial printer as reams of printed paper weave through the open-ended machine.

Most ka budućnosti

Uticaj novih Canon uređaja na kompaniju bio je ogroman, uz najveće povećanje produktivnosti i efikasnosti. Star Storage sada može da štampa 20% više stranica, bez povećavanja radne snage i zauzimajući istu količinu fizičkog prostora.

Kompanija sada može da pomeri granicu učinka snižavajući troškove proizvodnje, zahvaljujući smanjenoj ceni po stranici i smanjenoj potrošnji energije uređaja. Osim mogućnosti da ponudi pouzdanost i brzinu, Star Storage sada ima i potencijal za istraživanje novih mogućnosti i pomeranje granica učinka štampanja transakcionih dokumenata.POUZDANOST OPREME KOMPANIJE CANON JE DOKAZANA.

Autor Silvius Neagu


Otkrijte kako usluge profesionalnog štampanja mogu da unaprede vaše poslovanje.

Razgovarajte sa našim timom