EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Kompaktan, jednostavan i svestran – fotoaparat koji je povezan sa vašim životom

Pogledajte novi model

Discover the EOS 200D

Otkrijte EOS 200D

Lakše nego ikada pre možete da snimate izvanredne fotografije i video zapise

Pogledajte video

Dizajn koji ima smisla

Zahvaljujući intuitivnim komandama i ekranu osetljivom na dodir koji pruža doživljaj poput onog na smartfonu, model EOS 200D je lak za korišćenje od samog početka. Za snimanje koristite svetlo optičko tražilo da biste svet posmatrali u pravom svetlu, odnosno ekran sa promenljivim uglom koji se rotira i pomaže vam da snimate iz neobičnih perspektiva.

Pogledajte punu specifikaciju modela Canon EOS 200D

EOS 200D
EOS 200D

Fotografije koje ćete obožavati godinama

Snimajte fotografije od 24,2 MP koje su bogate detaljima i bojama i izgledaju fantastično direktno iz fotoaparata – savršene su za otiske velikog formata, foto-albume i onlajn galerije, kao i za pričanje priča pomoću fotografija. U model EOS 200D smo ugradili DIGIC 7 procesor kako bi mogao da pravi slike u uslovima slabog osvetljenja, kao i Dual Pixel CMOS AF za najbrže na svetu fokusiranje u prikazu uživo.*

Snimajte sa plitkim fokusom

Veliki APS-C senzor u modelu EOS 200D olakšava snimanje sa malom dubinom polja, što je idealno za portrete. Pravite izuzetno oštre snimke lica nasuprot prelepo zamućene pozadine. U pitanju je pristup koji koriste profesionalni fotografi širom sveta.

Još prenosiviji. Još više fotografija. Na više mesta

EOS 200D je najlakši DSLR fotoaparat na svetu sa ekranom sa promenljivim uglom¹, dizajniran tako da možete lako da ga nosite i da uživate u DSLR fotografiji na više mesta. Ponesite ga na odmor, na zabave i proslave ili samo u šetnju kada se osećate kreativno.

More portable. More photos. In more places

Kako ćete snimati?

Bez obzira na to kako volite da koristite fotoaparat, EOS 200D pruža isto brzo fokusiranje i dinamične performanse. Snimajte pomoću optičkog tražila kod kojeg nema kašnjenja i koje svet prikazuje u pravom svetlu, odnosno kadrirajte pomoću ekrana sa promenljivim uglom poput onih na smartfonima i uživajte u najbržem na svetu automatskom fokusu u prikazu uživo.*

How will you shoot?
Movies made easy too

Lako i do filmova

Lako možete da snimate Full HD filmove odličnog kvaliteta, uz Dual Pixel CMOS AF za uzastopno fokusiranje.

Pogledajte video

Lekcija iz odlične fotografije

Korisnički interfejs modela EOS 200D sa uputstvima pomaže vam da odaberete prave postavke za efekat koji želite da postignete. Kao da imate ličnog učitelja fotografije koji stoji pored vas.

A lesson in great photography

U kombinaciji sa vašim pametnim uređajima

Pregledajte, uređujte i delite fotografije sa modela EOS 200D na smartfonu ili tabletu² – lako je. Uvek uključena Bluetooth® veza male potrošnje energije omogućava vam da pristupite fotoaparatu, čak i ako je u torbi.

In partnership with your smart devices

Aplikacija Canon Photo Companion

Vrhunski partner za pričanje vizuelnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenom, ekspertskom znanju i sadržaju kada vam je najpotrebniji – da biste zaista oživeli priče.

Saznajte više

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Dobro došli u EOS porodicu

Kako vaša kreativnost raste, naš sistem fotoaparata, dodataka i 80+ objektiva je tu da odgovori na vaše potrebe.

Saznajte više

Specifikacije

24.2 megapixel

24,2 MP

Rezolucija

5fps

5 kadrova u sekundi

Uzastopno snimanje

Max ISO 25,600

Maks. ISO 25.600

Proširivo je do ISO 51.200

EOS Movies

EOS video zapisi

Full HD pri 60p

Optical viewfinder

Optičko tražilo

Sa automatskim fokusom u 9 tačaka

DIGIC 7

DIGIC 7

Procesor slike

Live View

Prikaz uživo

Uz Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Bežična veza

Bluetooth®, NFC i Wi-Fi

Prikaži punu specifikaciju

Key Feature
What’s in the box

Šta je u pakovanju

Digitalni fotoaparat EOS 200D – telo

Štitnik za oči EF

Poklopac za telo fotoaparata R-F-3

Široka traka EW-400D

Punjač za baterije LP-E17 (sa poklopcem za baterije)

Baterija LP-E17E

Kabl za napajanje

Preporučeni objektivi

Kompatibilna dodatna oprema

Slični proizvodi

*250D (crna/srebrna) je najlakši DSLR fotoaparat na svetu među modelima sa APS-C senzorom i pokretnim LCD ekranom. Sa baterijom i memorijskom karticom, u skladu sa smernicama CIPA. Od 9. aprila 2019. (istraživanje kompanije Canon).

Srodne aplikacije

* Među digitalnim fotoaparatima sa izmenjivim objektivima, APS-C senzorom i AF sa detekcijom fazne razlike u ravni slike, od 14. februara 2017, na osnovu istraživanja kompanije Canon.

Mereno je u skladu sa CIPA smernicama i internim metodom merenja, sa montiranim objektivom EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM podešenim na 55 mm, uz AF sa 1 tačkom i izabranom centralnom tačkom, AF za jedan snimak i prikaz uživo sa snimanjem pomoću dugmeta okidača. Korišćenje ručnih režima, EV12 (ISO 100 pri sobnoj temperaturi).

¹ Najlakši DSLR sa APS-C senzorom i ekranom sa promenljivim uglom. Tvrdnja se odnosi na crni model: približno 453 g, meri se u skladu sa CIPA standardom. Od 28. juna 2017, na osnovu istraživanja kompanije Canon, Inc.

² U korišćenje operativnog sistema iOS 8.4 ili Android 5.0, odnosno novijih verzija. Aplikacija Canon Camera Connect dostupna je na portalu Apple App Store ili Google Play.

Uvek aktivna veza između pametnog uređaja i fotoaparata uz Bluetooth® zahteva početno podešavanje sa aplikacijom Canon Camera Connect. Stabilnost Bluetooth® veze zavisi od modela pametnog uređaja i drugih faktora okruženja. ** Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth® SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija. Zahteva Bluetooth® verziju 4 ili noviju i iOS 8.4/Android 5.0 ili noviji.

Awards