L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF objektivi

Istražite šta je sledeće

Napravljen od nule

EOS R sistem i RF sistem za montažu prenose nasleđe postojećeg EOS sistema na novi nivo. Canon inženjeri su prilikom razvoja EOS R sistema uzeli u obzir tehnološka dostignuća i povratne informacije krajnjih korisnika, kao i jednostavnost rukovanja i potencijal za proširivanje portfolija objektiva u budućnosti.

Kvalitet po dizajnu

RF sistem za montažu objektiva omogućava revolucionarni novi optički dizajn, uz postavljanje velikih elemenata objektiva što je bliže moguće senzoru, čime se omogućava da svetlo pada direktno na senzor. Ovim se smanjuju optičke aberacije i povećava kvalitet slike.

Canon The RF mount

Napravljen za fleksibilnost

Kratki zadnji fokus ovog sistema za montažu i veliki prečnik od 54 mm omogućili su inženjerima za optiku kompanije Canon da dostignu novi stepen slobode radi kreiranja nove generacije optike – pruža savršen balans između smanjivanja veličine sistema, slike visokog kvaliteta i visokog učinka.

Canon eos r back folts

Novo za 2019.Kompanija Canon sa ponosom objavljuje da trenutno razvija šest RF objektiva punog formata koji će biti predstavljeni tokom 2019. i proširiće EOS R sistem radi otvaranja novih mogućnosti za snimanje.

Možda će vas takođe interesovati...