Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Napredovanje putem oslobađanja snage štampe

Izazovi

Industrija profesionalne štampe prolazi kroz promene, uz novitete u digitalnoj proizvodnji koje kreiraju nove pritiske u vezi sa potražnjom, isticanjem i konkurencijom.

Naše alatke i stručnost mogu da vam pomognu da te izazove pretvorite u uzbudljive nove prilike. Klijentima ponudite inovativne proizvode i usluge, kao što je 3D štampanje. Uđite na nova tržišta i otkrijte isplativije izvore prihoda. Povećajte marže unapređivanjem produktivnosti i smanjivanjem troškova.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Studija slučaja

Otkrijte kako smo pomogli kompaniji Elwe da privuče nove klijente smanjivanjem vremena i troškova za male zadatke štampe.

Saznajte više

Obratite nam se

da biste otkrili kako možemo da doprinesemo unapređivanju vašeg poslovanja

Saznajte više

Primene za klijente

Kao stručnjaci za profesionalnu štampu, nudimo širok asortiman načina primene koji pokrivaju pet ključnih oblasti: poslovna komunikacija, izdavaštvo, promotivne aktivnosti, pakovanje i industrijski sektor.

Poslovna komunikacija

U modernom digitalnom svetu bliži ste klijentima nego ikada pre. Uz toliki broj dostupnih kanala komunikacije, naši personalizovani, potpuno automatizovani načini primene sa promenljivim podacima garantuju da će svaka priča koju ispričate pomoću snage štampe biti maksimalno upečatljiva.

Transakciona komunikacija

Transakciona komunikacija sa klijentima
Učinite transakcionu poštu efikasnijom, investiranjem u najnoviju digitalnu tehnologiju. Pored toga što vam omogućavaju da brže i ekonomičnije štampate u boji, pomoću naših alatki možete da kreirate transakcione dokumente visokog kvaliteta koji su usmereniji i imaju veću promotivnu vrednost.

Komunikacija na zahtev

Komunikacija na zahtev
Poboljšajte kvalitet i postojanost otisaka, uz smanjivanje troškova i količine otpada. Naše alatke za komunikaciju na zahtev pomažu vam da optimizujete radni proces – omogućavaju vam da povećate produktivnost i da skratite vremena realizacije.

Štampanje direktne pošte

Štampanje direktne pošte
Povećajte produktivnost, smanjite troškove i pružajte kvalitetniju korisničku podršku tako što ćete brže i efikasnije obrađivati poštu. Otkrijte kako vam naša inovativna rešenja za štampanje direktne pošte pomažu da pridobijete klijente i proširite poslovanje.

Izdavaštvo

Ko kaže da manji zadaci nisu finansijski održivi? Naši digitalni poslovni modeli za tržište izdavaštva – mali zadaci, upravljanje životnim ciklusom, štampanje na zahtev, samostalno izdavaštvo, decentralizovano štampanje i dinamično izdavanje – čine štampanje knjiga, časopisa, novina i priručnika finansijski održivijim, sada i u budućnosti.

Digitalno štampanje knjiga

Digitalno štampanje knjiga
Ponudite izdavačima kraća vremena isporuke, širi opseg obima zadataka i efikasniji lanac snabdevanja sa manje neiskorišćenog inventara, uz naše usluge za digitalno štampanje knjiga. Uz usluge poput upravljanja životnim ciklusom knjiga, izdavačima takođe možete da pomognete da povećaju profit pomoću starijih naslova.

Ručno štampanje i štampanje dokumentacije

Štampanje priručnika i dokumentacije
Održite tempo na konkurentnom tržištu i povećajte marže bržim i efikasnijim kreiranjem dokumentacije i priručnika visokog kvaliteta.

Proizvodno štampanje fotografija

Proizvodno štampanje fotografija
Povećajte marže i udeo na tržištu kreiranjem šireg asortimana foto-artikala visokog kvaliteta po nižoj ceni. Naša tehnologija i procesi za digitalno proizvodno štampanje takođe mogu da vam pomognu da smanjite količinu otpada i uticaj na životnu sredinu.

Promotivne aktivnosti

Za kampanje sa posterima koje ostavljaju odličan utisak, privlačne znakove ili izložbenu grafiku koja privlači poglede, naša tehnologija i stručnost mogu da vam pomognu da štampanje u promotivne svrhe prenesete na novi nivo.

POS štampanje i štampanje postera

POS štampanje i štampanje postera
Otkrijte brži i svestraniji način pravljenja nezaboravnih postera i znakova. Proširite bazu klijenata investiranjem u digitalni radni proces, uz minimalno vreme podešavanja i maksimalni opseg personalizovanja i prilagođavanja.

Štampanje materijala za prikazivanje u zatvorenom

Štampanje materijala za prikazivanje u zatvorenom
Povećajte obim poslovanja tako što ćete smanjiti troškove pravljenja veoma kvalitetnih personalizovanih i prilagođenih materijala za prikazivanje. Otkrijte kako vam naše alatke za štampanje materijala za prikazivanje u zatvorenom pomažu da ostanete u prednosti – i ispred konkurencije.

Štampanje materijala za prikazivanje na otvorenom

Štampanje materijala za prikazivanje na otvorenom
Otkrijte kako naša tehnologija štampanja materijala za prikazivanje na otvorenom može da vam pomogne da povećate obim poslovanja i marže, smanjivanjem troškova i pružanjem kraćih rokova i većih mogućnosti prilagođavanja.

Štampanje dekora enterijera

Štampanje dekora enterijera
Otkrijte budućnost dekora enterijera tako što ćete praviti visokokvalitetne proizvode sa velikom maržom uz maksimalni stepen personalizacije.

Pakovanje

Pakovanje istovremeno predstavlja sektor štampe sa najbržim rastom i onaj sa najvećom konkurencijom, pa je od ključne važnosti da se istaknete na tržištu. Naša vodeća digitalna tehnologija na tržištu pruža fleksibilnost kroz manje zadatke, optimizovane radne procese, pravljenje prototipa i personalizovanje promenljivih podataka – vašem preduzeću pruža prednost koja mu je potrebna.

Industrijski sektor

Ono što proizvodite menja se svakodnevno. Stoga su vam potrebne alatke koje su dovoljno svestrane za svaki zadatak i mogu da odgovore na najsloženije zahteve u vezi sa prilagođavanjem i personalizovanjem. Uz našu inovativnu tehnologiju za položeno UV štampanje, završnu obradu i 3D štampanje, ne samo da lako možete da odgovorite na zahteve klijenata, već i da proširite poslovanje razvijanjem novih načina primene.

Možda će vas takođe interesovati

  • Canon
  • ...
  • Usluge za štamparije – Razvoj