Canon AS-120

AS-120

Ovaj mali stoni kalkulator koji može da prikaže 12 cifara poseduje zaobljeni dizajn koji omogućava korišćenje u svim kancelarijama. U ostale funkcije spadaju dvostruki izvor napajanja, ekran pod nagibom i moderna tamnosiva završna obrada.

Prednosti

  • Mali stoni kalkulator koji može da prikaže 12 cifara
  • Profesionalno zaobljeno kućište
  • Gornji i donji deo kućišta izrađeni su od materijala koji je recikliran od strane kompanije Canon
  • Označavanje (MU), Obrnuto (RV), Ukupni zbir (GT)
  • Dvostruki izvor napajanja (solarna energija i baterija)
  • Veliki ekran pod nagibom

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon AS-120

Veliki LCD ekran pod nagibom


Zahvaljujući zaobljenom dizajnu ovaj kalkulator koji može da prikaže 12 cifara poseduje veliki LCD ekran pod nagibom, koji omogućava lako čitanje brojeva u različitim svetlosnim uslovima. Raspored prilagođen korisniku – uz jasan raspored tastature sa velikim tasterima označenim bojama – omogućava jednostavan unos brojeva sa veoma malo grešaka.

Moderan i profesionalan stil


Ovaj kompaktni i lagani tamnosivi kalkulator ima moderan i profesionalan izgled. Dizajniran je da se dobro uklopi na stolu ili na polici.

Održiv dizajn


Pored ergonomskog oblika, ovaj model pruža smanjen uticaj na životnu sredinu, što u današnje vreme predstavlja važan faktor za sve organizacije i pojedince. Neke od plastičnih komponenti proizvedene su od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon.

Ušteda energije


Bez obzira na svetlosne uslove, ovaj kalkulator koji se napaja putem baterija i pomoću sunčeve energije nikad vas neće izneveriti. Funkcija automatskog isključivanja služi za isključivanje kalkulatora nakon perioda neaktivnosti od približno 7 minuta radi uštede energije.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon AS-120, njegovim funkcijama i mogućnostima.