Canon AS-2200

AS-2200

Ovaj stoni kalkulator koji može da prikaže 12 cifara kombinuje moderan zaobljeni dizajn i značajne ekološke akreditive - što ga čini idealnim za preduzeća i pojedince.

Prednosti

  • Stoni kalkulator koji može da prikaže 12 cifara
  • Elegantno zaobljeno kućište
  • Veliki podesivi ekran pod nagibom
  • Gornji i donji deo kućišta delimično su proizvedeni od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon
  • Dvostruki izvor napajanja: sunčeva energija i baterija koja ne sadrži živu
  • Zaokruživanje i izbor decimalnog zareza
  • Automatsko isključivanje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon AS-2200

Moderan i profesionalan


Kalkulator AS-2200 koji može da prikaže 12 cifara dizajniran je tako da poseduje primamljiv dizajn i praktičnost. Elegantno, zaobljeno kućište ne samo da izgleda profesionalno, već se lepo uklapa na stolu ili polici.

Podesiv ekran pod nagibom


Velik, čitljiv i podesiv LCD ekran umanjuje odbijanje svetlosti. Ekran je moguće nagnuti u skladu sa uslovima osvetljenja, radi postizanja optimalne čitljivosti.

Održiv dizajn


Pored ergonomskog oblika, ovaj model pruža smanjen uticaj na životnu sredinu, što u današnje vreme predstavlja važan faktor za sve organizacije i pojedince. Neke od plastičnih komponenti proizvedene su od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon.

Ušteda energije


Dvostruki izvor napajanja (sunčeva energija i baterija koja ne sadrži živu) omogućava energetsku efikasnost i pouzdan rad u različitim uslovima osvetljenja. Funkcija automatskog isključivanja služi za isključivanje kalkulatora AS-2200 nakon određenog perioda neaktivnosti radi uštede energije.

Sveobuhvatne funkcije


Kalkulator AS-2200 pruža širok opseg funkcija. Poseduje prekidač koji olakšava izbor decimalnog zareza i zaokruživanje. Memorija za ukupni zbir automatski skladišti zbirove. Od ostalih tastera izdvajaju se tasteri za označavanje i inverziju, kao i sve ostale uobičajene funkcije koje biste očekivali od Canon kalkulatora.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon AS-2200, njegovim funkcijama i mogućnostima.