Canon LS-80TEG

LS-80TEG

Ovaj stoni mini-kalkulator koji može da prikaže 8 cifara proizveden je od recikliranog materijala kompanije Canon, što doprinosi očuvanju životne sredine. Opremljen je velikim LCD ekranom i praktičnim funkcijama za poslovna izračunavanja i izračunavanje poreza.

Prednosti

  • Gornji i donji deo kućišta, kao i poklopac za bateriju, napravljeni su recikliranog materijala mašina za kopiranje kompanije Canon.
  • Dvojno napajanje: sunčeva energija i baterija koja se može zameniti
  • Funkcije za izračunavanje poreza i konverziju evra
  • Veliki LCD ekran
  • Elegantan dizajn, moderne boje
  • Automatsko isključivanje radi uštedu energije

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LS-80TEG

Unapređenje zaštite životne sredine


LS-80TEG je stoni mini-kalkulator koji može da prikaže 8 cifara, dizajniran tako da poboljša efikasnost i unapredi zaštitu životne sredine. Da bi se sačuvali resursi i smanjilo njihovo nepotrebno trošenje, gornje i donje kućište kalkulatora i poklopac baterije napravljeni su od 100% recikliranog materijala mašina za kopiranje kompanije Canon. To ga čini idealnim izborom za savesne pojedince i kompanije koje primenjuju „zelenu“ politiku nabavke. Takođe, ovaj kalkulator ispunjava zahteve velikih korporacija koje rade na dobijanju sertifikata IS0 14001 za rad na način koji čuva životnu sredinu.

Ušteda energije i duži vek trajanja proizvoda


Dvostruki izvor napajanja omogućava uštedu energije. Radi dužeg radnog veka, ovaj kalkulator koristi baterije koje se mogu zameniti, za razliku od nekih kalkulatora koji moraju da se bace nakon što se baterija potroši. Osim toga, on koristi i solarnu energiju za maksimalnu uštedu energije. Radi dodatne uštede energije, funkcija automatskog isključivanja isključuje kalkulator ako se u roku od 7 minuta ne pritisne nijedno dugme.

Praktične funkcije za izračunavanje poreza i konverziju evra


Praktične funkcije za izračunavanje poreza i konverziju evra čine ovaj stoni mini-kalkulator savršenim kako za poslovnu, tako i za kućnu upotrebu. Odredite visinu poreza jednim dodirom tastera i brzo i lako obavite konverziju valuta. Da bi se obezbedila efikasnost izračunavanja, LS-80TEG ima i sve standardne funkcije koje biste očekivali od Canon kalkulatora.

Veliki LCD ekran


Uprkos kompaktnoj veličini, ovaj stoni mini-kalkulator ima veliki LCD ekran za lako pregledanje brojeva. Osim toga, odlikuje se i prostranom tastaturom, velikom i udobnom površinom tastera i jednostavnim unosom cifara.

Elegantan dizajn, moderne boje


Kompaktni kalkulator LS-80TEG dizajniran je da se jednostavno uklopi na vaš sto – ili gde god da vam je to potrebno. Sa elegantnim sivo-zlatnom završnom obradom, on doprinosi lepšem izgledu vašeg okruženja.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LS-80TEG, njegovim funkcijama i mogućnostima.