Ekonomični kalkulatori

Skromna kolekcija dobro promišljenog i održivog dizajna. Ovi modeli su lagani, odlikuju ih zaobljen dizajn i veliki LCD ekran pod nagibom, a namenjeni su za opšte kućne i kancelarijske potrebe.

AS-8

AS-8

Ovaj kompaktni i moderni ručni kalkulator koji može da prikaže 8 cifara poseduje inteligentni zaobljeni dizajn i zaštitnu masku koju je moguće okrenuti nagore za 360 stepeni, što model AS-8 čini savršenim za upotrebu u kancelariji i u pokretu.

AS-120

AS-120

Ovaj mali stoni kalkulator koji može da prikaže 12 cifara poseduje zaobljeni dizajn koji omogućava korišćenje u svim kancelarijama. U ostale funkcije spadaju dvostruki izvor napajanja, ekran pod nagibom i moderna tamnosiva završna obrada.

AS-1200

AS-1200

Ovaj polustoni kalkulator koji može da prikaže 12 cifara poseduje inteligentni zaobljeni dizajn i omogućava pristup mnogim korisnim funkcijama putem tastera. U ostale funkcije spadaju dvostruki izvor napajanja, ekran pod nagibom i moderna tamnosiva završna obrada.

AS-2200

AS-2200

Ovaj stoni kalkulator koji može da prikaže 12 cifara kombinuje moderan zaobljeni dizajn i značajne ekološke akreditive - što ga čini idealnim za preduzeća i pojedince.

AS-2400

AS-2400

Ovaj stoni kalkulator koji može da prikaže 14 cifara kombinuje moderan zaobljeni dizajn i značajne ekološke akreditive - što ga čini idealnim za preduzeća i pojedince.