Osnovni kalkulatori

Serija osnovnih kalkulatora je inspirisana tradicionalnim umećem kompanije Canon, a objedinjuje jednostavnost, održivost i praktičnost upotrebe. Od ličnih prenosivih kalkulatora koji staju u džep do većih modela, ovi inteligentni, elegantni i lagani kalkulatori se jednostavno očitavaju i koriste. Idealni saputnik sa poslovne ljude.

WS-1210T

WS-1210T

Stoni kalkulator koji može da prikaže 12 cifara i koji poseduje praktične funkcije za izračunavanje poreza i podesiv LCD ekran. Poseduje i tastaturu poput računarske, dvostruki izvor napajanja i crnu završnu obradu profesionalnog izgleda.

LS-39E

LS-39E

LS-39E je ručni kalkulator sa velikim ekranom koji može da prikaže 8 cifara i koji poseduje rotirajuću zaštitnu masku koju je moguće okrenuti za 360 stepeni (nagore).

LS-270H

LS-270H

Ručni kalkulator koji može da prikaže 8 cifara i poseduje dvostruki izvor napajanja (solarna energija i baterija)

LS-80TEG

LS-80TEG

Ovaj stoni mini-kalkulator koji može da prikaže 8 cifara proizveden je od recikliranog materijala kompanije Canon, što doprinosi očuvanju životne sredine. Opremljen je velikim LCD ekranom i praktičnim funkcijama za poslovna izračunavanja i izračunavanje poreza.

TX-1210E

TX-1210E

TX-1210E je stoni kalkulator sa ekranom koji može da prikaže 12 cifara i koji je postavljen pod kosim uglom. Poseduje tastaturu sa tasterima sa postojanim hodom i funkcije za konverziju evra i izračunavanje poreza.

WS-1610T

WS-1610T

Ovaj stoni kalkulator koji može da prikaže 16 cifara poseduje funkcije za izračunavanje poreza i podesiv LCD ekran. Poseduje i tastaturu poput računarske, dvostruki izvor napajanja i crnu završnu obradu profesionalnog izgleda.