Canon MP120-MG

MP120-MG

Ovaj kalkulator sa funkcijom štampe sa 12 cifara, u dve boje i dvobojnim ekranom spaja ekološku proizvodnju i profesionalne performanse. Poslovna funkcija, funkcija za izračunavanje poreza i funkcija za konverziju valuta doprinose efikasnosti.

Prednosti

  • Delimično je proizveden od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon
  • Štampanje u dve boje, 2,7 redova u sekundi
  • Veliki zeleni ekran u dve boje
  • Poslovne funkcije, funkcija za izračunavanje poreza i funkcija za konverziju valuta
  • Funkcije časovnika i kalendara
  • Naizmenično napajanje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon MP120-MG

Održiv dizajn


Kalkulator sa funkcijom štampe MP120-MG delimično je proizveden od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon, čime se promoviše održiva upotreba ograničenih prirodnih resursa.

Veliki dvobojni ekran i pozadinskim svetlom


Veliki LCD ekran sa pozadinskim svetlom pruža osvetljenje visokog kontrasta, bez odbijanja svetla da bi čitanje cifara bilo lako. Veliki, čitljivi zeleni znakovi – na crnoj pozadini – omogućavaju ugodno gledanje, čak i uz stalnu upotrebu. Negativne cifre i greške jasno su označene crvenom bojom.

Produktivno štampanje u dve boje


Štampanje sa trakom za štampu u dve boje omogućava da se pozitivne cifre jasno ističu u crnoj boji, dok su negativne cifre prikazane crvenom bojom. Brzina štampe je velika – 2,7 redova u sekundi. Prostrana tastatura koja daje utisak tastature za računar, sa velikim, izdržljivim tasterima koji su označeni bojama, omogućava lak unos cifara praktično bez grešaka.

Profesionalna poslovna izračunavanja


Uprostite složena izračunavanja i uštedite vreme. Automatski izračunajte svoju maržu profita pomoću posebnih tastera „cost – sell – margin“ (nabavna cena – prodajna cena – marža), bez potrebe za komplikovanim formulama. Izračunajte poreske stope jednim dodirom pomoću dva praktična tastera za izračunavanje poreza. Konvertujte lokalnu valutu u valutu po izboru ili obrnuto, brzo i jednostavno – pomoću tastera za konverziju valuta.

Potpun opseg funkcija


Praktične funkcije „Clock“ (Časovnik) i „Calendar“ (Kalendar) za ekran i za odštampani materijal omogućavaju vam da pratite sve. Posebni prekidači za izbor decimalnog zareza, zaokruživanje, ukupan zbir i brojač stavki pridodaju jednostavnosti i ukupnoj funkcionalnosti. Druge prednosti podrazumevaju tasteri za „non-add“ (bez dodavanja), dodavanje/popust u procentima i Shift.

Naizmenično napajanje


Kalkulator MP120-MG se povezuje na standardno naizmenično napajanje. Napravljen je od recikliranog materijala i zadovoljava najrigoroznije zahteve za kvalitet – da bi obezbedio pouzdanu i dugotrajnu upotrebu.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon MP120-MG, njegovim funkcijama i mogućnostima.