Canon MP121-MG

MP121-MG

Proizveden od recikliranog materijala, ovaj kalkulator može sa štampa u dve boje i da prikaže 12 cifara, te pruža opseg profesionalnih funkcija koje štede vreme – između ostalog poslovnu funkciju, funkciju koja izračunava porez i funkciju koja konvertuje valute.

Prednosti

  • Delimično je proizveden od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon
  • Štampanje u dve boje, 2,3 redova u sekundi
  • Veliki LCD ekran i prostrana tastatura
  • Poslovne funkcije, funkcija za izračunavanje poreza i funkcija za konverziju valuta
  • Funkcije časovnika i kalendara
  • Naizmenično napajanje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon MP121-MG

Održiv dizajn


Kalkulator sa funkcijom štampe MP121-MG delimično je proizveden od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon, čime se promoviše održiva upotreba ograničenih prirodnih resursa.

Produktivno štampanje u dve boje


Štampanje sa trakom za štampu u dve boje omogućava da se pozitivne cifre jasno ističu u crnoj boji, dok su negativne cifre prikazane crvenom bojom. Brzina štampe je velika – 2,3 redova u sekundi.

Veliki LCD ekran, prostrana tastatura


Veliki uspravan LCD ekran i veliki znakovi omogućavaju lako čitanje cifara. Prostrana tastatura sa postojanim hodom, poput tastature na računaru, sa velikim, trajnim tasterima koji su označeni bojama, omogućava lak unos cifara praktično bez grešaka.

Profesionalna poslovna izračunavanja


Uprostite složena izračunavanja i uštedite vreme. Automatski izračunajte svoju maržu profita pomoću posebnih tastera „cost – sell – margin“ (nabavna cena – prodajna cena – marža), bez potrebe za komplikovanim formulama. Izračunajte poreske stope jednim dodirom pomoću dva praktična tastera za izračunavanje poreza. Konvertujte lokalnu valutu u valutu po izboru ili obrnuto, brzo i jednostavno – pomoću tastera za konverziju valuta.

Potpun opseg funkcija


Praktične funkcije „Clock“ (Časovnik) i „Calendar“ (Kalendar) za ekran i za odštampani materijal omogućavaju vam da pratite sve. Posebni prekidači za izbor decimalnog zareza, zaokruživanje, ukupan zbir i brojač stavki pridodaju jednostavnosti i ukupnoj funkcionalnosti. Druge prednosti podrazumevaju tasteri za „non-add“ (bez dodavanja), dodavanje/popust u procentima i Shift.

Naizmenično napajanje


Kalkulator MP121-MG se povezuje na standardno naizmenično napajanje. Napravljen je od recikliranog materijala i zadovoljava najrigoroznije zahteve za kvalitet – da bi obezbedio pouzdanu i dugotrajnu upotrebu.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon MP121-MG, njegovim funkcijama i mogućnostima.