Canon X MARK I PRINT

X MARK I PRINT

Proizveden od recikliranog materijala kompanije Canon, ovaj jedinstveni ručni poslovni kalkulator sa funkcijom štampanja predstavlja spoj elegantne jednostavnosti i odgovornosti prema životnoj sredini – za maksimalnu otmenost i minimalno trošenje resursa.

Prednosti

  • Unapređen stil
  • Donji deo kućišta i poklopac za bateriju proizvedeni su od recikliranog materijala proizvoda kompanije Canon
  • Dvostruko napajanje: baterija i naponska mreža (opcionalni adapter)
  • Brzo štampanje u dve boje
  • Funkcije za izračunavanje poreza, poslovna izračunavanja i konverziju evra
  • Veliki LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem
  • Ušteda energije

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon X MARK I PRINT

Recikliranje radi uštede resursa


Ovaj unapređeni kalkulator sa funkcijom štampanja koji može da prikaže 12 cifara predstavlja najbolji način za poboljšanje efikasnosti izračunavanja uz istovremenu uštedu novih prirodnih resursa. Reciklirani materijal proizvoda kompanije Canon koristi se za proizvodnju donje strane kućišta kalkulatora i poklopca baterije. To doprinosi smanjenju otpada, pa je X MARK I PRINT pravi kalkulator za direktore, poslovne ljude i pojedince sa odgovornim odnosom prema životnoj sredini.

Poboljšana ušteda energije


X MARK I PRINT ima dvostruko napajanje. Sadrži baterije koje se mogu zameniti (AA x 4) sa indikatorom napunjenosti baterije, tako da se baterije mogu u potpunosti iskoristiti pre zamene. Na raspolaganju je i opcionalni adapter (AD-11 III) koji je usaglašen sa direktivom EuP*, pa kalkulator može da se napaja i sa standardne električne mreže. Osim toga, funkcija automatskog isključivanja isključuje pozadinsko osvetljenje nakon 30 sekundi. Ona isključuje i kalkulator nakon 7 minuta neaktivnosti, što doprinosi ukupnoj uštedi energije.

Praktične poslovne funkcije


Funkcije za izračunavanje poreza i konverziju evra čine ovaj prenosivi kalkulator sa funkcijom štampanja savršenim za poslovnu i kućnu upotrebu, kao i za putovanja. Odredite visinu poreza jednim dodirom tastera, brzo obavite konverziju valuta i automatski izračunajte svoju stopu dobiti pomoću posebnih tastera „cost – sell – margin“ (nabavna cena – prodajna cena – marža). To je najjednostavniji način da pojednostavite složene obračune i uštedite vreme.

Brzo štampanje u dve boje


Ovaj kalkulator sa štampanjem pomoću valjka ima brzinu štampe od 2,3 reda u sekundi. Štampanje u dve boje daje precizne rezultate bez grešaka, sa pozitivnim ciframa prikazanim u crnoj boji i negativnim u crvenoj boji koja se ističe.

Veliki, svetli ekran sa pozadinskim osvetljenjem i udobni tasteri


Veliki LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem koji je postavljen pod nagibom pruža visok kontrast radi lakšeg očitavanja znakova, čak i ako se često koristi. Osim toga, prostrana tastatura koja daje utisak tastature za računar, sa velikom i udobnom površinom tastera, omogućava brz i lak unos cifara.

Blistavobela ili sjajnocrna


Izaberite boju X MARK I PRINT kalkulatora koja odgovara vašem ukusu. Elegantna i sjajna površina dostupna je u blistavobeloj ili sjajnocrnoj boji. Za koju god da se odlučite, iskoristićete sve prednosti vrhunskog proizvoda, kako po stilu i efikasnom izračunavanju, tako i po odgovornosti prema životnoj sredini.

  • * Direktiva Evropske unije koja se odnosi na zahteve za ekološki dizajn proizvoda koji koriste električnu energiju.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon X MARK I PRINT, njegovim funkcijama i mogućnostima.