LEGRIA HD kamkorderi

Bilo da želite da ovekovečite dragocena sećanja ili da podignete nivo vaše snimateljske kreativnosti, najbolji kamkorder za to ćete naći u LEGRIA paleti. Kombinovanje vrhunskog kvaliteta snimka s preciznim inžinjeringom i tehnološkim znanjem kompanije Canon, LEGRIA kamkorderi vam omogućavaju da brzo i lako stvarate i delite vrhunske Full HD video zapise.

Za porodice i posebne prilike

Za iskusne videografe

Za kreativne osobe

Ponovo doživite nezaboravne trenutke prelepo zabeležene u FULL HD rezoluciji pomoću kompaktnog LEGRIA HF R kamkordera. Snažni zum i optički stabilizator slike održavaju materijal stabilnim, za izvanredne rezultate u svakoj prilici.

Kamkorderi serije LEGRIA HF G dizajnirani su da zadovolje kreativnu strast iskusnih videografa, a odlikuju ih širokougaoni objektiv, napredni senzor HD CMOS PRO, mnoštvo ručnih komandi i izvanredan kvalitet zvuka, da bi vaši HD video zapisi bili vrhunski.

LEGRIA for Creative videos

Pokažite svoju kreativnost iz nove perspektive. Asortiman FULL HD i Wi-Fi LEGRIA mini kamkordera nudi jedinstvenu prenosivost, ultraširokougaoni objektiv, LCD ekran sa promenljivim uglom i ugrađeni stativ idealnog dizajna za snimanje autoportreta.

  LEGRIA bežični HD kamkorderi

  Lako otpremajte materijal direktno na YouTube, Facebook i druge društvene mreže pomoću LEGRIA Wi-Fi kamere. Jednim dodirom je povežite sa pametnim uređajem uz NFC. Modeli iz asortimana takođe omogućavaju prenos uživo i udaljeno nadgledanje i upravljanje kamerom.

  Podrška za kamkordere kompanije Canon

  Preuzimajte softver, firmver i priručnike, pristupajte onlajn resursima tehničke podrške i izvorima za rešavanje problema sa video kamkorderima kompanije Canon.

   Tražite starije LEGRIA kamkordere

   Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije modele LEGRIA kamkordera u arhivi proizvoda.