Arhivirani proizvodi

Prethodni modeli ove ponude proizvoda.


LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Dizajniran da zadovolji kreativnu strast video entuzijasta, LEGRIA HF G25 ima širokougaoni objektiv, mnoštvo ručnih komandi i pruža izvanredan zvuk za zapanjujuće HD video zapise.


LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

Vodeći model kamkordera LEGRIA HF G30 poseduje vrhunsku optiku, senzor i stabilizator, kao i Wi-Fi funkciju upakovane u kompaktno kućište, idealno za entuzijaste koji žele video zapise profesionalnog kvaliteta, u skladu sa svojom kreativnošću.


LEGRIA HF M306

LEGRIA HF M306

Jedinstvene HD tehnologije kompanije Canon u kompaktnom, modernom kućištu – rezultat je LEGRIA HF M306, kamkorder koji pruža izvanredan kvalitet slike, a dovoljno je mali da biste ga nosili svuda.


LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Uživajte u svakom trenutku u Full HD rezoluciji. Beležite i pratite udaljene detalje uz ogromni napredni zum od 57x i bežično delite sa smartfonima i tabletima pomoću FlashAir kartica.


LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Uživajte u svakom trenutku u Full HD rezoluciji pomoću ovog kompaktnog kamkordera. Beležite i pratite udaljene detalje zahvaljujući ogromnom naprednom zumu od 57x i veoma jednostavno delite materijal sa osobama oko sebe pomoću ugrađenih tehnologija Wi-Fi i NFC.


LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Zabeležite svaki detalj sa razdaljine. Neka svi ostanu u kadru. Ovaj kompaktni kamkorder donosi zabavu i slobodu celoj porodici. Uživajte u svakom trenutku u Full HD rezoluciji i veoma jednostavno delite zahvaljujući ugrađenim tehnologijama Wi-Fi i NFC.


LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Zabavan i lak za korišćenje zahvaljujući komandama na intuitivnom ekranu osetljivom na dodir, ovaj lagani i kompaktni kamkorder savršen je za pravljenje porodičnih filmova zahvaljujući moćnim tehnologijama koje automatski garantuju najbolji mogući izgled.


LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Ovaj kompaktni i laki za korišćenje kamkorder sa podrškom za Wi-Fi i NFC daje video zapise odličnog kvaliteta zahvaljujući moćnim tehnologijama koje automatski pružaju najbolji mogući izgled video zapisa. Savršeno rešenje za deljenje porodičnih trenutaka.


LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Proširite asortiman zadivljujućih filmova koje možete da snimite zahvaljujući svestranom objektivu sa zumom od 57x sa širokougaonim dodatkom i moćnim tehnologijama koje bez napora pružaju najbolji mogući izgled. Wi-Fi i NFC garantuju lako deljenje.


LEGRIA HF S10

LEGRIA HF S10

LEGRIA HF S10 je HD kamkorder koji objedinjuje snimanje u profesionalnom kvalitetu sa prednostima dve fleš memorije. Napredne kontrole omogućavaju vam da snimate HD materijal izuzetne oštrine sa veoma visokim nivoom detalja.


LEGRIA HF S100

LEGRIA HF S100

LEGRIA HF S100 omogućava snimanje Full HD video zapisa na SDHC memorijske kartice, što je savršeno za deljenje. Opseg naprednih funkcija u kombinaciji sa CMOS senzorom od 8,0 megapiksela i procesorom DIGIC DV III pruža superioran kvalitet slike.


LEGRIA HF S11

LEGRIA HF S11

Preuzmite kontrolu uz model LEGRIA HF S11: profesionalni HD kamkorder koji spaja izuzetno detaljno snimanje, napredne komande i kapacitet memorije dovoljan za više od celog dana snimanja.

spacer
					image

Arhivirani proizvodi

HF M306
HF S10
HF S100
HF S11
HG10
HR10
LEGRIA HF G25
LEGRIA HF G30
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78
XH A1
XH G1
XL H1
Vratite se na:
Trenutna ponuda