LEGRIA HD kamkorderi za iskusne videografe

Kamkorderi serije LEGRIA HF G dizajnirani su da zadovolje kreativnu strast iskusnih videografa, a u njihovo kompaktno telo staju vrhunska optika, senzor HD CMOS PRO i inteligentna optička stabilizacija slike, pa dobijate izvanredan kvalitet slike i svestranost. Mnoštvo ručnih komandi ovaj kamkorder čine idealnim za entuzijaste koji žele video zapise profesionalnog kvaliteta, u skladu sa svojom kreativnošću.

LEGRIA HF G series

LEGRIA HF G40 240px Range

LEGRIA HF G40

  • 20x uvećanje, širokougaoni objektiv od 26.8 mm; kružni otvor blende sa 8 listića
  • Daljinski upravljajte postavkama i delite pomoću Wi-Fi veze
  • Potpuno ručna kontrola
  • OLED ekran osetljiv na dodir veličine 8,8 cm
  • Režimi Wide DR i Highlight Priority

HD CMOS PRO senzor

Vrhunske performanse pri slabom svetlu, neverovatni rezultati

HD CMOS PRO senzor daje neverovatan kvalitet video zapisa čak i pri slabom svetlu, kao i širok dinamički raspon i realističnu reprodukciju boja. Područje na kojem pikseli skupljaju svetlost, koje je dizajnirala i proizvela kompanija Canon za profesionalne kamkordere, znatno je veće nego na konvencionalnim CMOS senzorima, što povećava osetljivost pri slabom svetlu. Senzor omogućava širok dinamički raspon, obezbeđujući i hvatanje sitnih detalja, bez obzira na to da li je okruženje previše svetlo ili previše tamno.

HD CMOS PRO
Optical Intelligent Image Stabilisation

Optička inteligentna stabilizacija slike

Oštri, detaljni video zapisi svaki put

Stabilizacija slike umanjuje zamućenje dok snimate iz ruke ili u pokretu. Powered i Dynamic optička stabilizacija slike vrše kompenzaciju potresa kamere, obezbeđujući glatke, neiskvarene video zapise u svim uslovima - čak i ako snimate u hodu.

Inteligentni IS sistem automatski detektuje okruženje u kojem se snima i odabira pravi režim stabilizacije od 4 raspoloživa, da bi poništio uticaj kretanja i sprečio zamućenje, omugućavajući vam da ne brinete o podrhtavanju kamere i da se koncentrišete na snimanje.

Potpuno ručna kontrola

Potpuna kreativna sloboda

Otkrijte strast ka pravljenju video snimaka i oslobodite kreativnost kroz napredne funkcije i ručno upravljanje.

Ručni prsten objektiva omogućava intuitivno upravljanje fokusom ili zumom*, a možete odabrati i sopstvena podešavanja ekspozicije, brzine zatvarača i pojačanja, sa nezavisnim podešavanjem preko LCD ekrana osetljivog na dodir i prilagodljivog kontrolnog točkića - u potpunosti ćete kontrolisati svoju kreativnost.

Full Manual Control

Samo LEGRIA HF G40