no consumer

LEGRIA za kreativne autoportrete

Publika čeka – pokažite kreativnost u Full HD rezoluciji iz nove perspektive. Kamkorderi iz serije mini imaju jedinstveni kompaktni i izuzetno prenosivi dizajn – uz ultraširokougaoni objektiv, LCD sa promenljivim uglom i ugrađeno postolje – kako biste veoma lako mogli da kadrirate sami sebe i da zabeležite veći deo svog okruženja. Ugrađena Wi-Fi funkcija omogućava vam da lako delite, prenosite, kontrolišete i daljinski nadgledate kreacije, a vrhunski zvuk čini da podjednako dobro zvuče i izgledaju.

LEGRIA-mini-Angle

LEGRIA mini

  • 170° ultraširokougaoni objektiv
  • LCD sa promenljivim uglom; ugrađeno postolje
  • Stereo mikrofon
  • Wi-Fi: lako deljenje

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • 170° ultraširokougaoni objektiv
  • LCD sa promenljivim uglom; ugrađeno postolje
  • Veliki stereo mikrofon; Linear PCM
  • Wi-Fi: udaljeno nadgledanje i lako deljenje

Kadrirajte sami sebe

Budite zvezda sopstvenih video zapisa. Lako kadrirajte sami sebe iz bilo kojeg ugla i zabeležite veći deo okruženja pomoću ultraširokougaonog objektiva i inovativnog senzorskog ekrana sa promenljivim uglom – okrenite ga ka spolja kako biste čak mogli i da vidite sebe.

Zahvaljujući jedinstvenom ugrađenom postolju neće vam biti potreban stativ, a možete lako da nagnete LEGRIA kamkorder da biste dodali različite perspektive svojoj kreativnosti.

LEGRIA kamkorderi iz serije mini takođe omogućavaju pravljenje jedinstvenih fotografija u visokoj rezoluciji i sa niskim nivoom šuma, zahvaljujući HS sistemu kompanije Canon. Možete dodatno da se izrazite uz ugao gledanja od 170° i opcije za konvencionalnije snimke izbliza i snimke sa brzim protokom vremena.

Frame yourself
Broadcast yourself

Pokažite se

Pokažite kreativnost širokoj publici uz ugrađenu Wi-Fi funkciju. Možete da otpremate kreacije na društvene mreže kao što su YouTube i Facebook, pa čak i da gledate materijal bežično na pametnom uređaju ili HD televizoru.

Pomoću smartfona ili tableta možete daljinski da upravljate LEGRIA kamkorderom i da uživate u širokom asortimanu opcija za prenos uživo i deljenje.

LEGRIA mini X vam čak omogućava da daljinski nadgledate šta se dešava kod kuće dok ste odsutni.

Obuhvatajući zvuk

Kreirajte video zapise koji podjednako dobro zvuče i izgledaju.

Beležite zvuk u besprekornom CD kvalitetu pomoću modela LEGRIA mini X koji ima veliki stereo mikrofon (sa visokim odnosom signal/šum i širokim dinamičkim opsegom) koji omogućava nekomprimovano Linear PCM snimanje i ručnu kontrolu.

Radi lakog snimanja vrhunskog zvuka, LEGRIA mini ima veoma kvalitetan stereo mikrofon i funkciju Audio Scene Select – samo odaberite neku od 5 scena i postavke zvuka će automatski biti podešene.

Immersive Audio