Canon LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Zabavan i lak za korišćenje zahvaljujući komandama na intuitivnom ekranu osetljivom na dodir, ovaj lagani i kompaktni kamkorder savršen je za pravljenje porodičnih filmova zahvaljujući moćnim tehnologijama koje automatski garantuju najbolji mogući izgled.

Canon LEGRIA HF R706

Prednosti

  • Veoma jednostavno snimajte i delite dragocen trenutke
  • Snažna tehnologija za video vrhunskog kvaliteta
  • Lako snimajte kreativni materijal
  • Odličan zvuk usklađen sa scenom

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LEGRIA HF R706

Veoma lako snimajte i delite


Uživajte u jednostavnom i udobnom snimanju zahvaljujući laganom, kompaktnom dizajnu i lakoj, intuitivnoj kontroli pomoću dodira na velikom i svetlom kapacitivnom ekranu osetljivom na dodir od 7,5 cm. Snimajte filmove na FlashAir karticu radi lakog bežičnog povezivanja i deljenja sa smartfonom ili tabletom.

Izvanredan kvalitet


Mnoštvo snažnih tehnologija garantuje Full HD video zapise zadivljujućeg kvaliteta, šta god da snimate. U njih spada objektiv sa ogromnim naprednim zumom od 57x koji beleži udaljene detalje i automatski Zoom Framing Assist koji subjekat održava u kadru; kao i Intelligent IS za automatsko sprečavanje efekata podrhtavanja i zamućenja.

Kreativni materijal


Postignite uzbudljive efekte pomoću usporenog i ubrzanog snimanja, dodajte zabavne efekte filmovima pomoću funkcije Touch Decoration ili stvorite atmosferu pomoću filtera za bioskopski izgled. Zabeležite ključne trenutke u životu dece uz napredni režim za bebe, koji automatski sortira materijal za do troje dece u albume.


Odličan zvuk


Učinite da filmovi zvuče podjednako dobro kao što izgledaju uz funkciju Audio Scene Select, koja bira neki od 5 scenskih režima i automatski optimizuje postavke zvuka u skladu sa scenom koju snimate.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LEGRIA HF R706, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Full HD

Full HD

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Optička inteligentna stabilizacija slike

Slow Fast

Usporeno i ubrzano snimanje

Keep track of your subject at full zoom

Pratite subjekat pri punom zumu

baby mode

Snimajte dragocene uspomene

  • Canon LEGRIA HF R706 
  • Kompaktni adapter za napajanje CA-110E
  • Baterija BP-727
  • USB kabl
  • Mini HDMI kabl