Naš asortiman LEGRIA kamkordera

Paleta kamkordera visoke definicije kompanije Canon kombinuje vrhunski kvalitet video zapisa sa stručnošću svojstvenom za Canon: naučno-tehnička znanja u oblasti precizne mehanike i tehnologija, stečena tokom 50 godina provedenih na čelu industrije obrade slike.

LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Zabavan i lak za korišćenje zahvaljujući komandama na intuitivnom ekranu osetljivom na dodir, ovaj lagani i kompaktni kamkorder savršen je za pravljenje porodičnih filmova zahvaljujući moćnim tehnologijama koje automatski garantuju najbolji mogući izgled.

LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Ovaj kompaktni i laki za korišćenje kamkorder sa podrškom za Wi-Fi i NFC daje video zapise odličnog kvaliteta zahvaljujući moćnim tehnologijama koje automatski pružaju najbolji mogući izgled video zapisa. Savršeno rešenje za deljenje porodičnih trenutaka.

LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Proširite asortiman zadivljujućih filmova koje možete da snimite zahvaljujući svestranom objektivu sa zumom od 57x sa širokougaonim dodatkom i moćnim tehnologijama koje bez napora pružaju najbolji mogući izgled. Wi-Fi i NFC garantuju lako deljenje.

LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Dizajniran da zadovolji kreativnu strast video entuzijasta, LEGRIA HF G25 ima širokougaoni objektiv, mnoštvo ručnih komandi i pruža izvanredan zvuk za zapanjujuće HD video zapise.

LEGRIA HF G40

LEGRIA HF G40

Uživajte u izvanrednom kvalitetu slike i kontroli profesionalnog nivoa uz LEGRIA HF G40. Svestran je i lak za korišćenje, uz izvanrednu optiku, HD CMOS PRO senzor i režim širokog dinamičkog opsega u kompaktnom kućištu koje staje na dlan.