LEGRIA HD kamkorderi sa Wi-Fi funkcijom

Povežite se uz pomoć kamkordera Canon LEGRIA, sa Wi-Fi funkcijom. Uživajte u deljenju sadržaja dok ste u pokretu, u prenosu uživo i u daljinskom upravljanju kamerom.
Otpremajte svoja dela na društvene mreže kao što su YouTube i Facebook i čak gledajte svoj sadržaj bežično na HD televizoru!

Prenos video zapisa uživo

Uživajte u prenosu video zapisa uživo na Android i iOS uređaje, što predstavlja idealno rešenje za daljinski nadzor i kontrolu. Možete da nadzirete svoje dete u drugoj sobi, uz mogućnost da povećate ili smanjite uvećanje i uključite snimanje, i sve to sa vašeg pametnog telefona ili tableta! Samo preuzmite aplikaciju CameraAccess Plus da biste započeli.

Takođe možete da uživate u udaljenom nadgledanju izvan kuće (osim kod modela LEGRIA HF G40), koje vam omogućava da vidite šta se dešava kod kuće dok ste odsutni. Za nadgledanje izvan kuće biće vam potrebna internet veza preko UPnP rutera i podrška za dobijanje globalne IP adrese, uz aplikaciju CameraAccess Plus. Možete da koristite i opciono postolje za pomeranje kamere CT-V1, koje omogućava horizontalno pomeranje u opsegu od 200° direktno sa pametnog uređaja preko interneta.

CameraAccess

Wi-Fi daljinsko upravljanje

Kontrolišite i upravljajte postavkama na kamkorderu LEGRIA HF G40 bežično, preko smartfona, tableta ili internet pregledača na računaru, bez rutera ili aplikacije.

Kontrolišite čitav niz postavki bez potrebe da priđete kamkorderu, što je idealno za snimanje u raznim okruženjima gde kamkorder nije lako pristupačan. Prikaz uživo omogućava proveru kompozicije i drugih činilaca. Postavke koja se mogu podesiti uključuju Rec Start/Stop, blendu, zatvarač, fokus, zum, balans bele.

Wi-Fi Remote
Remote Browsing

Daljinsko pregledanje

Uživajte u bežičnom pregledanju video snimaka sa kamkordera na računaru², pametnom telefonu ili tabletu upotrebom funkcije „Daljinski pregledač“. Kamkorder može da se poveže sa veb pregledačem na vašem uređaju bez potrebe za ruterom ili nekom aplikacijom, a kompatibilan je i sa platformama Android³ i iOS³ i savršen za upotrebu „u letu“. Takođe, možete da snimite omiljene snimke direktno na Android uređaj ili računar. Namenska aplikacija „Movie Uploader“ za iOS⁴ omogućava vam da sačuvate video zapise na iOS uređaj radi lakšeg otpremanja na Facebook i YouTube preko mobilne mreže.

Connect-to-Smart-Devices-and-PCs

Gledanje na velikom ekranu bez kablova

Uživajte u neverovatnim Full HD video zapisima kada bežično povežete LEGRIA uređaj sa kompatibilnim pametnim televizorom. Nakon što se uređaji povežu, možete da upravljate video zapisom uz pomoć daljinskog upravljača televizora, kao što biste i inače.

Povezivanje-sa-televizorom

DLNA
Social Network Sharing

Direktno deljenje na Internetu sa fotoaparata

Facebook, Twitter, e-pošta, CANON iMAGE GATEWAY, YouTube

Otpremajte video zapise direktno na internet, bez računara! Samo povežite kamkorder na kućnu Wi-Fi mrežu* i delite video zapise putem usluga YouTube, Facebook, Twitter i e-pošte.

* Funkcije direktnog deljenja na Internetu i slanja preko servera zahtevaju CANON iMAGE GATEWAY nalog. Usluga CANON iMAGE GATEWAY možda nije podržana u nekim zemljama i regionima. Više informacija potražite na www.canon-europe.com/cig.

1 – Podržani operativni sistemi: Android 2.3 do 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Funkcionalnost nije garantovana na svim uređajima.

2 – Kompatibilnost sa veb pregledačima koji podržavaju HTML5.

3 – Podržani operativni sistemi: iOS5, iOS6, iOS7, Android 2.3/3.2/4.0/4.1/4.2. Funkcionalnost nije garantovana na svim uređajima.

4 – Kompatibilnost sa uređajima iPhone, iPad, iPod i iPod touch. Zahteva iOS 4.0 ili noviji. Funkcionalnost nije garantovana na svim uređajima.

iPad, iPhone, iPod i iPod touch su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc, registrovani u SAD i drugim zemljama.

Android™ je registrovani zaštićeni trgovački znak kompanije Google Inc.