Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

Revolucionarna profesionalna filmska kamera EOS C300 PL objedinjuje dokazanu video tehnologiju kompanije Canon i tradiciju na polju objektiva sa EOS kreativnošću. Izmenjivi objektivi pružaju neprevaziđenu slobodu koja vam omogućava da ispričate svaku priču.

Prednosti

  • Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela; Full HD
  • PL sistem za montažu objektiva (standard u industriji)
  • Kompaktan, modularan i lagan
  • Snimanje MPEG-2 MXF materijala (50 Mb/s) na CF karticu
  • Visoka osetljivost, nizak nivo šuma
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p za filmsku produkciju
  • Wi-Fi daljinski upravljač
  • Neprimetna integracija u radni proces

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EOS C300 PL

Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela; Full HD


Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela, koji je kompanija Canon namenski osmislila i proizvela za snimanje video zapisa, pruža 3-kanalnu RGB obradu za Full HD snimanje. Tehnologija senzora kompanije Canon daje vrhunske slike visoke rezolucije, uz visoku osetljivost, nizak nivo šuma, smanjene efekte izobličenja prilikom snimanja brzih pokreta i malu potrošnju energije, kao i tipične prednosti velikog senzora poput prelepe male dubine polja.

PL sistem za montažu objektiva (standard u industriji)


Sistem za montažu objektiva na modelu EOS C300 PL koji predstavlja standard u industriji kompatibilan je sa širokim opsegom izmenjivih objektiva koje već koriste profesionalci na polju filmske produkcije, kao i sa filmskim objektivima kompanije Canon. 3 ugrađena elektronska ND filtera povećavaju fleksibilnost snimanja.

Kompaktan, modularan i lagan


EOS C300 PL je ultrakompaktan, uz osnovni komplet za snimanje težine samo 1.869 g (bez objektiva). Uklonjivi rukohvat, drška i kontrolna tabla sa mogućnošću podešavanja nagiba obezbeđuju maksimalnu lakoću rukovanja, a robusno kućište otporno na prskanje sadrži komponente od legure magnezijuma koje daju čvrstinu i izdržljivost.

Snimanje MPEG-2 MXF materijala (50 Mb/s) na CF karticu


Snimanje MPEG-2 MXF datoteka (50 Mb/s) (4:2:2) koje odmah mogu da se emituju na CF memorijske kartice - dostupne su opcije automatske promene memorije i simultanog snimanja. U izlaze usklađene sa standardom u industriji spada HD-SDI, a tu su i Timecode, Genlock i Synch priključci za snimanje sa više kamera.

Visoka osetljivost, nizak nivo šuma


EOS C300 PL pruža poboljšanu osetljivost: slike sa niskim nivoom šuma moguće je snimati do vrednosti ISO 20.000, što omogućava korišćenje u skoro svim uslovima.

Canon Log Gamma


U širok opseg funkcija za prilagođavanje slike spada ugrađena funkcija Canon Log Gamma koja daje neutralan kvalitet slike sa širokim dinamičkim opsegom (800%), za maksimalnu slobodu tokom postprodukcije. Podešavajte više od 90 promenljivih vrednosti u vezi sa slikom i čuvajte ih u kameri ili na SD karticu.

24,00p za filmsku produkciju


Standardno su dostupni režimi PAL, NTSC i 24,00p, koji pružaju brzine snimanja od 23,98p do 59,94i. Podešavajte usporeno i ubrzano prikazivanje u koracima od jednog kadra u sekundi kako biste postigli kreativnu fleksibilnost.

Wi-Fi daljinski upravljač


Bežično nadgledajte postavke kamere preko prenosnog računara, tablet računara ili pametnog telefona i jednostavnog korisničkog interfejsa zasnovanog na pregledaču. Daljinski upravljajte ND filterima, dodajte oznake za snimanje i otpremajte metapodatke. (Potreban je opcioni bežični adapter.)

Neprimetna integracija u radni proces


Radi postizanja neprimetne integracije sa postojećim radnim procesima, video zapisi sa modela EOS C300 PL kompatibilni su sa najčešće korišćenim profesionalnim NLE softverskim paketima.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EOS C300 PL, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža kompanije Canon

Inspiracija, obrazovanje, informacije o proizvodima i novosti pružaju potpune informacije za Canon profesionalne fotografe i videografe, kao i napredne entuzijaste, širom sveta.

Važno ažuriranje