Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

Revolucionarna profesionalna filmska kamera EOS C300 PL objedinjuje dokazanu video tehnologiju kompanije Canon i tradiciju na polju objektiva sa EOS kreativnošću. Izmenjivi objektivi pružaju neprevaziđenu slobodu koja vam omogućava da ispričate svaku priču.

Prednosti

  • Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela; Full HD
  • PL sistem za montažu objektiva (standard u industriji)
  • Kompaktan, modularan i lagan
  • Snimanje MPEG-2 MXF materijala (50 Mb/s) na CF karticu
  • Visoka osetljivost, nizak nivo šuma
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p za filmsku produkciju
  • Wi-Fi daljinski upravljač
  • Neprimetna integracija u radni proces

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EOS C300 PL

Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela; Full HD


Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela, koji je kompanija Canon namenski osmislila i proizvela za snimanje video zapisa, pruža 3-kanalnu RGB obradu za Full HD snimanje. Tehnologija senzora kompanije Canon daje vrhunske slike visoke rezolucije, uz visoku osetljivost, nizak nivo šuma, smanjene efekte izobličenja prilikom snimanja brzih pokreta i malu potrošnju energije, kao i tipične prednosti velikog senzora poput prelepe male dubine polja.

PL sistem za montažu objektiva (standard u industriji)


Sistem za montažu objektiva na modelu EOS C300 PL koji predstavlja standard u industriji kompatibilan je sa širokim opsegom izmenjivih objektiva koje već koriste profesionalci na polju filmske produkcije, kao i sa filmskim objektivima kompanije Canon. 3 ugrađena elektronska ND filtera povećavaju fleksibilnost snimanja.

Kompaktan, modularan i lagan


EOS C300 PL je ultrakompaktan, uz osnovni komplet za snimanje težine samo 1.869 g (bez objektiva). Uklonjivi rukohvat, drška i kontrolna tabla sa mogućnošću podešavanja nagiba obezbeđuju maksimalnu lakoću rukovanja, a robusno kućište otporno na prskanje sadrži komponente od legure magnezijuma koje daju čvrstinu i izdržljivost.

Snimanje MPEG-2 MXF materijala (50 Mb/s) na CF karticu


Snimanje MPEG-2 MXF datoteka (50 Mb/s) (4:2:2) koje odmah mogu da se emituju na CF memorijske kartice – dostupne su opcije automatske promene memorije i simultanog snimanja. U izlaze usklađene sa standardom u industriji spada HD-SDI, a tu su i Timecode, Genlock i Synch priključci za snimanje sa više kamera.

Visoka osetljivost, nizak nivo šuma


EOS C300 PL pruža poboljšanu osetljivost: slike sa niskim nivoom šuma moguće je snimati do vrednosti ISO 20.000, što omogućava korišćenje u skoro svim uslovima.

Canon Log Gamma


U širok opseg funkcija za prilagođavanje slike spada ugrađena funkcija Canon Log Gamma koja daje neutralan kvalitet slike sa širokim dinamičkim opsegom (800%), za maksimalnu slobodu tokom postprodukcije. Podešavajte više od 90 promenljivih vrednosti u vezi sa slikom i čuvajte ih u kameri ili na SD karticu.

24,00p za filmsku produkciju


Standardno su dostupni režimi PAL, NTSC i 24,00p, koji pružaju brzine snimanja od 23,98p do 59,94i. Podešavajte usporeno i ubrzano prikazivanje u koracima od jednog kadra u sekundi kako biste postigli kreativnu fleksibilnost.

Wi-Fi daljinski upravljač


Bežično nadgledajte postavke kamere preko prenosnog računara, tablet računara ili pametnog telefona i jednostavnog korisničkog interfejsa zasnovanog na pregledaču. Daljinski upravljajte ND filterima, dodajte oznake za snimanje i otpremajte metapodatke. (Potreban je opcioni bežični adapter.)

Neprimetna integracija u radni proces


Radi postizanja neprimetne integracije sa postojećim radnim procesima, video zapisi sa modela EOS C300 PL kompatibilni su sa najčešće korišćenim profesionalnim NLE softverskim paketima.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EOS C300 PL, njegovim funkcijama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža kompanije Canon

Inspiracija, obrazovanje, informacije o proizvodima i novosti pružaju potpune informacije za Canon profesionalne fotografe i videografe, kao i napredne entuzijaste, širom sveta.

Posetite profesionalnu mrežu kompanije Canon

Važno ažuriranje

Podrška za EOS C300 PL