Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Kompaktan i elegantan faks aparat koji je jednostavan za korišćenje i održavanje. Pruža produktivnost i pouzdane performanse uz mnoštvo profesionalnih funkcija za razmenu faksova, pa predstavlja idealno rešenje za mala i srednja preduzeća.

Prednosti

  • Kompaktan i elegantan Super G3 faks aparat
  • Faks memorija za slanje i prijem kapaciteta 512 stranica*
  • 15 brojeva za brzo biranje jednim dodirom i 100 memorisanih brojeva za brzo biranje
  • Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 30 stranica
  • Intuitivni LCD ekran koji je jednostavan za korišćenje
  • Višenamenski kartridž
  • Ušteda energije

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS FAX-L150

Brza i ekonomična razmena faksova


Smanjite troškove komunikacije na minimum pomoću ovog Super G3 faks aparata koji omogućava prenos dokumenata za samo 3 sekunde po stranici*. Telefonska linija je slobodna zahvaljujući tome što je omogućena razmena faksova u najkraćem mogućem roku.

Veća efikasnost


Memorija za 512 stranica* omogućava bezbedno skladištenje svih dolaznih dokumenata, kako biste naknadno mogli da odštampate faksove u slučaju da nestane papira ili tonera. Takođe je omogućeno skeniranje dugačkih dokumenata u memoriju radi automatskog slanja, čime se skraćuje vreme prenosa i troškovi razmene faksova.

Brzo i jednostavno rukovanje


Biranje brojeva ne može da bude jednostavnije, čak i za neiskusne korisnike, uz pristup svim standardnim brojevima preko 15 brojeva za brzo biranje jednim dodirom i 100 memorisanih brojeva za brzo biranje. Jasan i intuitivan LCD ekran sa 5 redova izuzetno olakšava korišćenje ovog faks aparata.

Produktivniji rad


Zahvaljujući mehanizmu za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 30 stranica, korisnici mogu bez muke da razmenjuju faksove ili da kopiraju dugačke dokumente u jednoj operaciji, umesto da ih ubacuju stranicu po stranicu. Pored toga, ležište za papir kapaciteta 150 listova štedi vreme koje biste utrošili na dopunjavanje papira.

Brzo štampanje i kopiranje


Preko USB veze ovaj faks aparat možete da koristite kao produktivni laserski štampač koji daje 18 stranica u minuti. Tehnologija Quick First Print omogućava brz povratak iz režima mirovanja. Takođe, možete da kopirate dokumente brzinom 11,8 stranica u minuti.

Jednostavno održavanje


i-SENSYS FAX-L150 poseduje ekonomičan višenamenski kartridž koji sadrži toner, doboš i sve osnovne delove. Jednostavno zamenite kartridž za nekoliko sekundi - bez nereda ili muke. Koristite originalni kartridž kompanije Canon kako biste obezbedili otiske postojano visokog kvaliteta

Izuzetna energetska efikasnost


Ovaj ekološki prihvatljivi faks aparat pruža vodeću energetsku efikasnost u klasi, a u režimu mirovanja troši samo 1,5 vati.

* Na osnovu standardnog ITU-T grafikona br. 1

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS FAX-L150, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

Automatic Document Feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Brošura

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto da odaberete originalne Canon kartridže za laserske štampače

Saznajte više