Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Ovaj laserski faks uređaj sa funkcijom kopiranja namenjen intenzivnoj upotrebi savršen je za velike kancelarije sa velikim obimom posla. Veliki kapacitet za skladištenje papira, funkcija za obostrano štampanje i opciona mogućnost umrežavanja obezbeđuju maksimalnu produktivnost.

Prednosti

  • Super G3 faks uređaj
  • Standardna memorija kapaciteta 512 stranica*
  • Maksimalni kapacitet za skladištenje papira od 1100 listova podrazumeva upotrebu opcione kasete
  • Bezbednost: upravljanje identitetom
  • Brzina kopiranja od 22 kopije u minuti
  • Mehanizam za automatski transport obostranih dokumenata kapaciteta 50 listova (37 slika u minuti/A4)
  • Izuzetno visok kvalitet
  • All-in-One kertridž
  • Opciona funkcija štampe i umrežavanja**

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS FAX-L3000

Brz i pouzdan rad sa faksovima


Izdržljiv dizajn uređaja FAX-L3000 omogućava brz i pouzdan rad sa faksom u velikim kancelarijama. Super G3 faks modem šalje dokumente brzinom od 3 sekunde po stranici*, što umanjuje troškove i vreme zadržavanja zaposlenih kod mašine. Moguć je prijem više faksova bez blokiranja linije, što će dodatno uštedeti vreme.

Praktična funkcija kopiranja


Ovaj faks služi i kao laserski uređaj za kopiranje velike brzine i visokog kvaliteta - uz brzinu kopiranja od 22 kopije u minuti i vreme do prve kopije kraće od 13 sekundi.

Automatska obostrana štampa i transport dokumenata


Automatsko dvostrano slanje faksova, kopiranje i štampa** utiče na povećavanje produktivnosti i smanjivanje troškova. Mehanizam za obostrano štampanje sa automatskim povlačenjem dokumenata kapaciteta 50 listova ubrzava rad. Skenirajte dvostrane dokumente brzinom od 37 slika u minutu, za format A4 - čime ćete uštedeti vreme.

Veliki kapacitet za skladištenje papira


Standardni sistem za skladištenje papira sastoji se od kasete kapaciteta 500 listova i višenamenskog ležišta kapaciteta 100 listova. Dodavanjem opcione kasete kapaciteta 500 listova taj broj se povećava na 1100 listova, što omogućava najzahtevniju upotrebu.

Bezbednosna kontrola i kontrola troškova


Upravljanje identifikacijom korisnika na nivou odeljenja omogućava ograničavanje upotrebe mašine samo za određene korisnike, kao i praćenje svih troškova. Svakom odeljenju ili korisniku moguće je dodeliti drugačiji ID ili lozinku, čime se obezbeđuje potpuna bezbednost.

Slanje/primanje faksova bez rizika


U slučaju da nestane papira ili tonera, standardna memorija kapaciteta 512 stranica* (maksimalno 1500)** služi za bezbedno skladištenje svih dolaznih dokumenata da biste mogli kasnije da ih odštampate. U slučaju nestanka struje, faksovi i drugi podaci biće sačuvani u memoriji za rezervne kopije najviše tri sata.

Brzo biranje brojeva


Biranje brojeva obavlja se brzo i jednostavno, uz 80 brojeva za brzo biranje i 200 označenih mesta za skladištenje brojeva uobičajenih kontakata.

Izuzetno visok kvalitet


Pri slanju dokumenata sa puno detalja, kao što su dijagrami ili fotografije u kombinaciji sa tekstom, tehnologija izuzetno visokog kvaliteta štampe omogućava savršene rezultate. Reprodukcija sivih tonova, sa 256 nijansi sive obezbeđuje dodatnu dubinu i oštrinu.

Jednostavan višenamenski kertridž


Zamenite višenamenski kertridž koji sadrži toner i sve osnovne delove, pa će vaš višenamenski uređaj biti kao nov. Bez pravljenja nereda, bez problema - samo otisci postojanog kvaliteta.

Opciona mogućnost umrežavanja


Opcioni komplet za štampu pruža mogućnost štampanja preko mreže i upravljanja faksovima pomoću računara, za sve korisnike koji su povezani na mrežu. Udaljeni korisnički interfejs omogućava lako praćenje statusa mašine.

*na osnovu standardnog grafikona ITU-T br. 1
** sa opcionim kompletom za štampu

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS FAX-L3000, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

+1 Optional Paper Cassette

+1 opciona kaseta za papir

Duplex Automatic Document Feeder

Mehanizam za obostrano štampanje sa automatskim uvlačenjem dokumenata

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto da odaberete originalne Canon kartridže za laserske štampače

Saznajte više