Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Ovaj mrežni laserski faks uređaj sa funkcijom kopiranja i štampanja namenjen za intenzivnu upotrebu u stanju je da izdrži najzahtevnije obime posla. Opciona funkcija SEND poboljšava produktivnost i funkcionalnost.

Prednosti

  • Super G3 faks uređaj
  • Standardna memorija kapaciteta 1500 stranica*
  • Ugrađena funkcija umrežavanja i podrška za PCL 5e/6
  • Maksimalni kapacitet za skladištenje papira od 1100 listova podrazumeva upotrebu opcione kasete
  • Bezbednost: upravljanje identitetom
  • 22 kopije u minuti/stranice u minuti (A4)
  • Mehanizam za automatski transport obostranih dokumenata kapaciteta 50 listova (45 slika u minuti/A4)
  • Opciona funkcija SEND**

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

Brz i efikasan rad sa faksovima


Ovaj izdržljivi faks uređaj pruža izuzetnu efikasnost za velike kompanije. Super G3 faks modem šalje dokumente brzinom od 3 sekunde po stranici*, što umanjuje troškove telefoniranja. Moguć je prijem više faksova bez blokiranja linije, što će dodatno uštedeti vreme.

Štampanje i kopiranje


Iskoristite mogućnost profesionalne laserske štampe i brzinu kopiranja od 22 kopije u minuti/stranice u minuti (A4). Vreme do prve kopije je kraće od 13 sekundi, a vreme vraćanja iz stanja mirovanja neznatno je zahvaljujući tehnologiji Quick First Print.

Automatska obostrana štampa i transport dokumenata


Automatsko dvostrano slanje faksova, kopiranje i štampa utiče na povećavanje produktivnosti i smanjivanje troškova. Mehanizam za obostrano štampanje sa automatskim povlačenjem dokumenata kapaciteta 50 listova može da skenira brzinom od 45 slika u minutu (A4). Poseduje i mogućnost skeniranja dokumenata formata A3 (samo jednostrano).

Ugrađeno umrežavanje


Ugrađena mogućnost umrežavanja pruža mogućnost štampanja preko mreže i upravljanja faksovima pomoću računara, za sve korisnike koji su povezani na mrežu. Udaljeni korisnički interfejs omogućava lako praćenje statusa mašine. Podrška za PCL5e/6 obezbeđuje potpunu kompatibilnost sa postojećim PCL okruženjima za štampu.

Opciona funkcija SEND


Uz pomoć funkcije SEND, FAX-L3000IP može da služi kao centralni čvor za komunikaciju za deljenje digitalnih dokumenata i povećavanje radnog procesa, efikasnosti i produktivnosti. Korisnici mogu da skeniraju dokumente u boji direktno za e-poštu, mrežni server (SMB i FTP) ili za Internet faks. Prosleđivanje faksova omogućava automatsko ili uslovno prosleđivanje faksova na druga odredišta.

Veliki kapacitet za skladištenje papira


Standardni sistem za skladištenje papira sastoji se od kasete kapaciteta 500 listova i višenamenskog ležišta kapaciteta 100 listova. Dodavanjem opcione kasete kapaciteta 500 listova taj broj se povećava na 1100 listova, što omogućava najzahtevniju upotrebu.

Bezbednosna kontrola i kontrola troškova


Upravljanje identifikacijom korisnika na nivou odeljenja omogućava ograničavanje upotrebe mašine samo za određene korisnike, kao i praćenje svih troškova. Svakom odeljenju ili korisniku moguće je dodeliti drugačiji ID ili lozinku, čime se obezbeđuje potpuna bezbednost.

Slanje/primanje faksova bez rizika


U slučaju da nestane papira ili tonera, standardna memorija kapaciteta 1500 stranica* služi za bezbedno skladištenje svih dolaznih dokumenata da biste mogli kasnije da ih odštampate. U slučaju nestanka struje, faksovi i drugi podaci biće sačuvani u memoriji za rezervne kopije najviše tri sata.

Brzo biranje brojeva


Biranje brojeva obavlja se brzo i jednostavno, uz 80 brojeva za brzo biranje i 200 označenih mesta (najviše 500)** za skladištenje brojeva uobičajenih kontakata.


*na osnovu standardnog grafikona ITU-T br. 1
** sa opcionim SEND kompletom

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS FAX-L3000IP, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

PCL Printing

PCL štampanje

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

+1 Optional Paper Cassette

+1 opciona kaseta za papir

Duplex Automatic Document Feeder

Mehanizam za obostrano štampanje sa automatskim uvlačenjem dokumenata

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto da odaberete originalne Canon kartridže za laserske štampače

Saznajte više