Brzo prvo štampanje

Konvencionalni laserski štampači zahtevaju zagrevanje pre početka štampanja. 75% svega što se štampa je na samo 3 stranice ili manje. To znači da ćete svaki put kada koristite konvencionalne štampače morati da čekate njihovo zagrevanje. Uskoro ćete provoditi više vremena na čekanju nego na rad.


Laserski štampači i multifunkcionalni uređaji kompanije Canon se ne zagrevaju čak ni u režimu mirovanja. To znači brže vreme izvršavanja poslova i manje čekanja.


Za nadmoćnu performansu proizvoda kompanije Canon odgovorne su 3 pionirske tehnologije. Canon tehnologija fiksiranja na zahtev obezbeđuje da štampač počne sa radom odmah kada vam je to potrebno. Canon tehnologija kontrola visokih performansi uključujući CAPT (Canon napredna tehnologija štampanja), Hi-SCoA (arhitektura visoko inteligentne kompresije) i UFRII (ultra brza reprodukcija) omogućavaju brzu obradu štampanja podataka. Naši toneri na zahtev koji štede energiju podržavaju proces fiksiranja da bi se obezbedio najveći kvalitet štampe.

Prednosti Canon performansi prvog štampanja često nadmašuje veće brzine štampanja stranica u minuti.


spacer
					image
Innovations
Quick First-Print
On-Demand Fixing
Intelligent colour
Ecology
Save energy, cut costs
Cartridge Recycling
Productivity
Double-sided printing and copying
Network solutions
All-in-One Cartridge