Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Brz i efikasan monohromatski laserski 3-u-1 uređaj koji omogućava štampanje, kopiranje i skeniranje u jednom kompaktnom kućištu. Kontrolna tabla koja može da se naginje i tasteri za pristup pomoću jednog dodira olakšavaju korišćenje.

Prednosti

  • Kompaktan i elegantan monohromatski laserski 3-u-1 uređaj: štampanje, kopiranje i skeniranje
  • Budite produktivniji uz brzinu monohromatske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti
  • Jednostavno rukovanje zahvaljujući LCD ekranu koji može da se naginje
  • Nema čekanja štampe, uz brzo štampanje prvog otiska
  • Zabeležite svaki detalj uz skeniranje u boji u rezoluciji do 9600x9600 tpi

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF211

3-u-1 uređaj koji ne zauzima puno prostora


Elegantan i kompaktan, ovaj brzi višefunkcionalni monohromatski laserski štampač pruža funkcije štampanja, kopiranja i skeniranja u jednom kompaktnom kućištu koje ne zauzima puno prostora. Savršeno stono rešenje za male i kućne kancelarije zahvaljujući profesionalnom kvalitetu štampe i jednostavnom rukovanju.

Brzo štampanje i kopiranje


Nema čekanja pored mašine na štampanje dokumenata, zahvaljujući velikoj brzini monohromatske A4 laserske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti i kratkom vremenu štampanja prvog otiska iz režima mirovanja.

Rezultati poslovnog kvaliteta


Kombinacija kvaliteta štampe od maksimalnih 1200x1200 tpi i EF tonera kompanije Canon daje profesionalne otiske i kopije sa oštrim i čitljivim tekstom i glatkom grafikom. Poboljšano skeniranje u boji u rezoluciji do 9600x9600 tpi beleži svaki detalj.

Brzo i jednostavno rukovanje


Brz i jednostavan za rukovanje, uređaj i-SENSYS MF211 poseduje svestrani LCD ekran sa pet redova koji može da se naginje, što znači da se jasno prikazuju sve potrebne informacije. Ekran je moguće okrenuti vertikalno ili prema gore kako bi odgovarao vašem načinu rada. Efikasni radni procesi skeniranja i kopiranja se jednostavno podešavaju zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira, tako da je skenirane dokumente lako poslati u datoteku, a možete i da uštedite papir kopiranjem nekoliko slika na jedan list.

Ušteda energije


Tehnologija On-Demand Fixing kompanije Canon omogućava da praktično više nema vremena zagrevanja i smanjuje potrošnju energije bez uticaja na performanse. Uz vodeću tipičnu potrošnju struje u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,6 vati u režimu mirovanja.

Tihi režim


Ovaj uređaj je nečujan u stanju pripravnosti, dok tihi režim obezbeđuje štampanje uz manje buke za potrebe rada u tihom okruženju - kako biste mogli da radite bez ometanja drugih.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridži koji mogu lako da se recikliraju kombinuju toner, doboš i jedinice za čišćenje radi smanjivanja održavanja, povećavanja pouzdanosti i maksimalnog smanjenja količine potrošnog materijala.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS MF211, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

Quiet printing mode

Režim za tihu štampu

Professional Scan quality

Profesionalni kvalitet skeniranja

Scanning shortcut key

Taster prečice za skeniranje

Tilting control panel

Kontrolna tabla koja može da se naginje

Sledeći koraci

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.