Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Uz podršku za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima, ovom monohromatskom višenamenskom laserskom uređaju moguće je lako pristupati iz čitave kancelarije. U pitanju je brz uređaj koji je jednostavan za korišćenje i štedi energiju, zahvaljujući mnoštvu inteligentnih funkcija za povećanje produktivnosti.

Prednosti

  • Monohromatski višenamenski laserski uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima
  • Jednostavno štampanje sa iOS ili Android uređaja
  • Budite produktivniji, uz brzinu monohromatske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti
  • Jednostavno korišćenje uz ekran osetljiv na dodir koji može da se naginje i upravljanje jednim dodirom
  • Bez čekanja, zahvaljujući brzom štampanju prvog otiska

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF217w

Produktivan višenamenski uređaj za male kancelarije, s mogućnošću povezivanja


Elegantan i uz raznovrsne mogućnosti povezivanja, ovaj brzi višenamenski monohromatski laserski štampač pruža funkcije štampanja, kopiranja i skeniranja i razmene faksova u jednom kompaktnom kućištu koje ne zauzima puno prostora. Savršeno stono rešenje za male kancelarije zahvaljujući Wi-Fi, Ethernet vezi i mogućnosti povezivanja sa mobilnim uređajima radi lakog deljenja funkcija, kao i profesionalnom kvalitetu štampe i jednostavnom rukovanju pomoću ekrana osetljivog na dodir.

Wi-Fi za jednostavno deljenje


Povezujte se jednostavno, onako kako želite, uz ovaj uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima. Ugrađena podrška za tehnologije štampanja Apple AirPrint™ i Mopria™ automatski detektuje štampač radi štampanja dokumenata direktno sa iPhone ili iPad uređaja i uređaja sa Mopria sertifikatom. Besplatna aplikacija Mobile Printing kompanije Canon omogućava vam bežično štampanje sa Apple iOS ili Android uređaja.

Brzo štampanje i kopiranje


Nema čekanja pored mašine na štampanje dokumenata, zahvaljujući velikoj brzini monohromatske A4 laserske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti i brzom štampanju prvog otiska čak i iz režima mirovanja. Štampanje, skeniranje i kopiranje dokumenata sa više stranica je jednostavno, zahvaljujući kaseti za papir kapaciteta 250 listova i integrisanom mehanizmu za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 35 listova.

Rezultati poslovnog kvaliteta


Kombinacija kvaliteta štampe od maksimalnih 1200x1200 tpi i EF tonera kompanije Canon daje profesionalne otiske i kopije sa oštrim i čitljivim tekstom. Poboljšano skeniranje u boji u rezoluciji do 9600x9600 tpi beleži svaki detalj sa originala. Šaljite skenirane dokumente na bilo koji računar zahvaljujući funkciji skeniranja preko mreže.

Brzo i jednostavno rukovanje


Brz i jednostavan za rukovanje, uređaj i-SENSYS MF217w poseduje veliki svestrani LCD ekran osetljiv na dodir, koji može da se naginje. Ekran je moguće okrenuti vertikalno ili prema gore, kako bi odgovarao vašem načinu rada. Efikasni radni procesi skeniranja i kopiranja se jednostavno podešavaju zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira.

Ušteda energije


Tehnologija On-Demand Fixing kompanije Canon omogućava da praktično više nema vremena zagrevanja i smanjuje potrošnju energije bez uticaja na performanse. Uz vodeću tipičnu potrošnju struje u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,6 vati u režimu mirovanja.

Tihi režim


Tihi režim obezbeđuje štampanje uz manje buke za potrebe rada u tihom okruženju - kako biste mogli da radite bez ometanja drugih.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridži koji mogu lako da se recikliraju kombinuju toner, doboš i jedinice za čišćenje radi smanjivanja održavanja, povećavanja pouzdanosti i maksimalnog smanjenja količine potrošnog materijala.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS MF217w, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Automatic Document Feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Network scanning

Skeniranje preko mreže

Quiet printing mode

Režim za tihu štampu

Professional Scan quality

Profesionalni kvalitet skeniranja

Scanning shortcut key

Taster prečice za skeniranje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tilting control panel

Kontrolna tabla koja može da se naginje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Touch panel

Tabla osetljiva na dodir

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.