Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Snažan monohromatski višenamenski laserski uređaj sa podrškom za povezivanje na mrežu, za male kancelarije sa velikim obimom posla. Povećajte produktivnost zahvaljujući automatskom dvostranom štampanju i mehanizmu za automatsko uvlačenje dokumenata. Napravite efikasne radne procese zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira.

Prednosti

  • Elegantan i kompaktan monohromatski višenamenski laserski uređaj, sa mogućnošću povezivanja na mrežu
  • Jednostavno štampanje sa iOS ili Android uređaja
  • Jednostavno korišćenje, uz veliki ekran osetljiv na dodir koji može da se naginje
  • Nema čekanja štampe, uz brzo štampanje prvog otiska
  • Postignite više uz dvostrano štampanje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF226dn

Snažan višenamenski uređaj sa mogućnošću povezivanja


Ovaj kompaktan i elegantan monohromatski višenamenski laserski uređaj pruža praktičnost štampača, skenera, mašine za kopiranje i faksa profesionalnog kvaliteta, u kućištu koje ne zauzima puno prostora. Uz podršku za povezivanje na mrežu, njegove funkcije za unapređenje produktivnosti mogu jednostavno da se dele u okviru kancelarije - što ga čini savršenim izborom za povećanje efikasnosti kancelarije sa velikim obimom posla.

Brzo štampanje i kopiranje


Nema čekanja na dokumente zahvaljujući velikoj brzini monohromatske A4 laserske štampe i kopiranja od 27 stranica u minuti i brzom štampanju prvog otiska iz režima mirovanja.

Rezultati poslovnog kvaliteta


Kombinacija kvaliteta štampe od maksimalnih 1200x1200 tpi i EF tonera kompanije Canon daje zapanjujuće dokumente, sa oštrim tekstom i glatkom grafikom u nijansama sive. Poboljšano skeniranje u boji u rezoluciji do 9600x9600 tpi beleži svaki detalj sa originala. Šaljite skenirane dokumente na bilo koji računar zahvaljujući funkciji skeniranja preko mreže, koja je prilagođena korisniku.

Efikasno dvostrano štampanje


Skeniranje i kopiranje dokumenata sa više stranica je brzo i efikasno, zahvaljujući integrisanom mehanizmu za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 35 listova i kaseti za papir kapaciteta 250 listova. Uštedite novac na papiru i štampajte dokumente profesionalnog kvaliteta uz automatsko dvostrano štampanje.

Brz, jednostavan i tih rad


Brz i jednostavan za rukovanje, uređaj i-SENSYS MF226dn poseduje svestrani veliki LCD ekran osetljiv na dodir koji može da se naginje, što znači da se jasno prikazuju sve potrebne informacije. Ekran je moguće okrenuti vertikalno ili prema gore, kako bi odgovarao vašem načinu rada. Efikasni radni procesi skeniranja i kopiranja se jednostavno podešavaju zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira, tako da je skenirane dokumente lako poslati u datoteku, a možete i uštedeti papir kopiranjem nekoliko slika na jedan list. Tihi režim obezbeđuje štampanje uz manje buke za potrebe rada u tihom okruženju - kako biste mogli da radite bez ometanja drugih.

Vodeća energetska efikasnost na tržištu


Tehnologija On-Demand Fixing kompanije Canon omogućava da praktično više nema vremena zagrevanja i smanjuje potrošnju energije bez uticaja na performanse. Uz vodeću tipičnu potrošnju struje u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,7 vati u režimu mirovanja.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridž koji može da se reciklira osigurava rad bez održavanja i pouzdano štampanje visokog kvaliteta. Originalni kartridž kompanije Canon za laserske štampače sadrži toner, doboš i jedinicu za čišćenje i može da se zameni za nekoliko sekundi bez muke ili nereda.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS MF226dn, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Automatic Document Feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Network scanning

Skeniranje preko mreže

Quiet printing mode

Režim za tihu štampu

Professional Scan quality

Profesionalni kvalitet skeniranja

Scanning shortcut key

Taster prečice za skeniranje

Tilting control panel

Kontrolna tabla koja može da se naginje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Touch panel

Tabla osetljiva na dodir

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.