Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Snažan i svestran monohromatski višenamenski laserski Wi-Fi uređaj sa mogućnošću povezivanja sa mobilnim uređajima i mrežom za zahtevne male kancelarije. Budite produktivniji uz brzo dvostrano skeniranje, kopiranje i štampanje.

Prednosti

  • Monohromatski višenamenski laserski uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima
  • Jednostavno štampanje sa iOS i Android uređaja
  • Jednostavno korišćenje uz ekran osetljiv na dodir koji može da se naginje i upravljanje jednim dodirom
  • Bez čekanja, zahvaljujući brzom štampanju prvog otiska
  • Postignite više uz dvostrano štampanje, skeniranje i kopiranje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF229dw

Snažan višenamenski uređaj sa mogućnošću povezivanja


Ovaj kompaktan i elegantan višenamenski uređaj pruža praktičnost štampača, skenera, mašine za kopiranje i faksa profesionalnog kvaliteta, u kućištu koje ne zauzima puno prostora. Njegove funkcije za unapređenje produktivnosti mogu jednostavno da se dele preko kancelarijske mreže, Wi-Fi veze ili pametnog uređaja - što ga čini savršenim izborom za povećanje efikasnosti kancelarije sa velikim obimom posla.

Jednostavno deljenje


Povezujte se jednostavno, onako kako želite, uz ovaj uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima. Ugrađena podrška za tehnologije štampanja Apple AirPrint™ i Mopria™ automatski detektuje štampač radi štampanja dokumenata direktno sa iPhone ili iPad uređaja i uređaja sa Mopria sertifikatom. Besplatna aplikacija Mobile Printing kompanije Canon omogućava vam bežično štampanje sa Apple iOS ili Android uređaja.

Brzo štampanje i kopiranje


Nema čekanja na dokumente zahvaljujući velikoj brzini monohromatske A4 laserske štampe i kopiranja od 27 stranica u minuti i brzom štampanju prvog otiska, čak i iz režima mirovanja.

Rezultati poslovnog kvaliteta


Kombinacija kvaliteta štampe od maksimalnih 1200x1200 tpi i EF tonera kompanije Canon daje zapanjujuće dokumente sa oštrim tekstom i glatkom grafikom u nijansama sive. Poboljšano skeniranje u boji u rezoluciji do 9600x9600 tpi beleži svaki detalj sa originala. Šaljite skenirane dokumente na bilo koji računar zahvaljujući funkciji skeniranja preko mreže.

Efikasno dvostrano štampanje i skeniranje


Skeniranje i kopiranje dokumenata sa više stranica je brzo i efikasno zahvaljujući mehanizmu za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova. Sa lakoćom skenirajte dvostrane dokumente i uštedite novac na papiru uz dvostrano štampanje.

Brz, jednostavan i tih rad


Brz i jednostavan za rukovanje, uređaj i-SENSYS MF229dw poseduje veliki svestrani LCD ekran osetljiv na dodir, koji može da se naginje. Ekran je moguće okrenuti vertikalno ili prema gore, kako bi odgovarao vašem načinu rada. Efikasni radni procesi skeniranja i kopiranja se jednostavno podešavaju zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira. Tihi režim obezbeđuje štampanje uz manje buke za potrebe rada u tihom okruženju - kako biste mogli da radite bez ometanja drugih.

Vodeća energetska efikasnost na tržištu


Tehnologija On-Demand Fixing kompanije Canon omogućava da praktično više nema vremena zagrevanja i smanjuje potrošnju energije bez uticaja na performanse. Uz vodeću tipičnu potrošnju struje u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,7 vati u režimu mirovanja.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridži koji mogu lako da se recikliraju kombinuju toner, doboš i jedinice za čišćenje radi smanjivanja održavanja, povećavanja pouzdanosti i maksimalnog smanjenja količine potrošnog materijala.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS MF229dw, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Copy

Kopiranje

Duplex Automatic Document Feeder

Mehanizam za obostrano štampanje sa automatskim uvlačenjem dokumenata

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Network scanning

Skeniranje preko mreže

Quiet printing mode

Režim za tihu štampu

Professional Scan quality

Profesionalni kvalitet skeniranja

Scanning shortcut key

Taster prečice za skeniranje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tilting control panel

Kontrolna tabla koja može da se naginje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Touch panel

Tabla osetljiva na dodir

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.