Canon LV-7292A

LV-7292A

LV-7292A nudi XGA rezoluciju, osvetljenost od 2.200 lumena, HDMI™ vezu i snažni zvuk od 10 W. Idealan je za korporativna i obrazovna okruženja u kojima se zahtevaju visoke performanse, jednostavno podešavanje i manji troškovi rada.

Prednosti

  • Matična XGA rezolucija
  • 2.200 lumena
  • Odnos kontrasta 2.000:1
  • Canon zum objektiv 1,2x
  • Automatsko podešavanje
  • HDMI™ ulaz i RJ-45 mrežni priključak
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W
  • Produžen radni vek lampe: do 6.000 sati
  • Održive funkcije: manje od 1 W u stanju pripravnosti (isključena mreža)
  • 29 dBA u ekološki prihvatljivom režimu

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-7292A

Jasna i svetla projekcija


Matična XGA rezolucija (1024x768 piksela) i osvetljenost od 2.200 lumena omogućavaju modelu LV-7292A da projektuje jasnu i detaljnu sliku, čak i u dobro osvetljenim prostorijama. Ovaj model iz serije naprednih prenosivih projektora idealan je za korišćenje u učionici, prostoriji za sastanke i laboratoriji.

Visok kontrast


Živopisan kvalitet slike održava se bez obzira na uslove osvetljenja zahvaljujući mogućnosti automatskog podešavanja veličine dužice koja reaguje na promene. Visoki odnos kontrasta 2.000:1 omogućava isticanje detalja u tamnocrnim delovima i u delovima sa bogatim bojama, a objektiv kompanije Canon za projekciju sa 1,2x zumom daje vrhunski kvalitet slike.

Jednostavno rukovanje


LV-7292A poseduje asortiman automatskih funkcija koje olakšavaju podešavanje i rukovanje, bez obzira na nivo iskustva korisnika. Funkcija automatske pretrage ulaznih signala automatski identifikuje ulazne signale, a funkcija automatskog ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka kompenzuje sva izobličenja slike izazvana naginjanjem projektora.

Bogat izbor priključaka


Ugrađeni zvučnik snage 10 W omogućava emitovanje zvuka tokom projekcija. Pored toga, moguće je koristiti linijski izlaz za povezivanje sa spoljnim audio sistemima. Osobe koje vode prezentacije mogu da dodaju svoje komentare tako što će povezati mikrofon na ulazni audio priključak (ulaz za mikrofon). HDMI™ ulaz takođe omogućava povezivanje računara, DVD plejera, Blu-ray snimača i sličnih uređaja, za veoma kvalitetne digitalne projekcije.

Dugotrajne komponente


Dugotrajna lampa (do 6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu) i filter za vazduh (koji traje približno 5.500 sati) čine model LV-7292A izuzetno održivim izborom. Manja potreba za održavanjem, a time i manji troškovi. Uz potrošnju energije koja je malo manja od 1 W (u stanju pripravnosti), ovaj projektor takođe je tih u ekološki prihvatljivom režimu (samo 29 dBA).

Jednostavna kontrola i upravljanje


Ovaj projektor omogućava jednostavnu kontrolu i upravljanje preko mreže. Korišćenjem kontrolnog priključka RJ-45 i priključka za žičnu mrežu možete da uključite/isključite projektor, promenite postavke, kao i da pratite korišćenje lampe i njen status - čak i kada se nalazite na drugom mestu. Tu je i podrška za PJLINK™, koja ovaj projektor čini idealnim za integraciju u kontrolne sisteme za prostorije i povezivanje na korporativni LAN.

Bezbedne performanse


Uz aktiviranu zaštitu pomoću lozinke, samo ovlašćeni korisnici mogu da uključe projektor i da rukuju njim, a funkcija zaključavanja tastera na kontrolnoj tabli sprečava vas da slučajno pritisnete pogrešno dugme tokom prezentacije.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-7292A, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard