Canon LV-7292S

LV-7292S

LV-7292S je osnovni model u asortimanu koji daje odličnu vrednost za uloženi novac. Idealan je za poslovnu i mobilnu primenu koja zahteva XGA rezoluciju, osvetljenost od 2.200 lumena i niže troškove održavanja.

Prednosti

  • Matična XGA rezolucija
  • 2.200 lumena
  • Odnos kontrasta 500:1
  • Canon zum objektiv 1,2x
  • Automatsko podešavanje ulaza
  • Funkcija Image Capture
  • Širok izbor režima slike
  • Produžen radni vek lampe: do 6.000 sati
  • Održive funkcije: manje od 1 W u stanju pripravnosti
  • Nizak nivo buke: 29 dBA u ekološki prihvatljivom režimu

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-7292S

Svetla i oštra slika


Uz matičnu XGA rezolucija (1024x768 piksela) i osvetljenost od 2.200 lumena, ovaj lagani lako prenosivi model iz serije standardnih prenosivih projektora idealan je za projektovanje jasne i kvalitetne slike u korporativnim i obrazovnim okruženjima.

Odlične boje


Uz odnos kontrasta 500:1, LV-7292S reprodukuje detalje i prikazuje živopisne boje. Tu je i objektiv kompanije Canon za projekciju sa 1,2x zumom koji daje odličan kvalitet slike u praktično svim uslovima.

Jednostavno rukovanje


Zahvaljujući funkciji automatskog podešavanja, čak i početnici mogu jednostavno da pripreme model LV-7292S za rad - tu je i funkcija automatske pretrage ulaznih signala koja automatski identifikuje ulazne signale i podešava postavke.

Optimizovanje projekcije


Unapred podešeni režimi slike omogućavaju projektovanje pod snažnim osvetljenjem, na tablama (zelena boja) ili na zidovima u boji. Takođe je moguće sačuvati ručno podešene vrednosti kontrasta, nijanse i osvetljenosti u neku od četiri unapred podešene korisničke postavke. Pored toga, odnos širine i visine automatski se podešava u skladu sa slikom koja se projektuje. Image Capture omogućava prilagođavanje početnog ekrana, na primer, prikazivanjem logotipa, poruke dobrodošlice, fotografija, podataka za kontakt ili informacija za podršku.

Ekološki prihvatljiv i isplativ


LV-7292S koristi dugotrajnu lampu (do 6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu) i filter za vazduh (koji traje približno 5.500 sati). Rezultat su manja potreba za održavanjem i smanjeni troškovi. Potrošnja energije je niska i stanju pripravnosti (manje od 1 W), a projektor tiho radi u ekološki prihvatljivom režimu uz nivo buke od samo 29 dBA.

Isključite i krenite


Funkcija direktnog isključivanja olakšava isključivanje projektora bez potrebe za korišćenjem dugmeta za napajanje, daljinskog upravljača ili kontrolne table i njegovo trenutno prenošenje.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-7292S, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Serijske komande

Preuzmite serijske komande neophodne za podešavanje daljinskog upravljača uređaja LV S serije

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]