Canon LV-7297A

LV-7297A

LV-7297A nudi XGA rezoluciju, osvetljenost od 2.600 lumena, HDMI™ vezu i snažni zvuk od 10 W. Idealan je za korporativna i obrazovna okruženja u kojima se zahtevaju odlične performanse, jednostavno podešavanje i manji troškovi rada.

Prednosti

  • Matična XGA rezolucija
  • 2.600 lumena
  • Odnos kontrasta 2.000:1
  • Canon zum objektiv 1,2x
  • Automatsko podešavanje
  • HDMI™ ulaz i RJ-45 mrežni priključak
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W
  • Produžen radni vek lampe: do 6.000 sati
  • Održive funkcije: manje od 1 W u stanju pripravnosti (isključena mreža)
  • 29 dBA u ekološki prihvatljivom režimu

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-7297A

Svetla i oštra projekcija


XGA rezolucija (1024x768 piksela) daje oštru i jasnu sliku. Zahvaljujući osvetljenosti od 2.600 lumena, model LV-7297A iz serije naprednih prenosivih projektora daje izvanrednu sliku čak i na dobro osvetljenim mestima, što ga čini idealnim za projektovanje u dobro osvetljenim prostorijama u školama, laboratorijama i salama.

Živopisna i detaljna slika


Mogućnost automatskog podešavanja veličine dužice koja se automatski prilagođava promenama uslova osvetljenja radi obezbeđivanja živopisnog kvaliteta slike, bez obzira na okruženje. Kada se tome doda visok odnos kontrasta 2.000:1, možete da budete sigurni da ćete dobiti dubok prikaz crne i bogate boje. Objektiv kompanije Canon za projekciju sa 1,2x zumom daje odlične rezultate u skoro svim uslovima.

Jednostavnost podešavanja i upotrebe


Čak će i početnici jednostavno podesiti model LV-7297A. Dostupan je asortiman automatskih funkcija, u koje spada funkcija automatske pretrage ulaznih signala, koja će identifikovati svaki ulazni signal i podesiti postavke u skladu sa tim. Funkcija automatskog ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka automatski popravlja sva izobličenja slike izazvana time što projektor nije poravnat sa oblašću za prikaz.

Priključci za zvuk


Snažni ugrađeni zvučnik od 10 W omogućava reprodukciju zvuka na mestima gde nisu dostupni spoljni zvučnici. Tu je i linijski izlaz, koji možete da koristite za povezivanje sa audio sistemom u prostoriji ili prostoru. Osobe koje vode prezentacije mogu da dodaju svoje komentare tako što će povezati mikrofon na ulazni audio priključak (ulaz za mikrofon), a HDMI™ ulaz omogućava projektovanje video zapisa visokog kvaliteta iz digitalnih izvora poput računara, DVD plejera, Blu-ray snimača i drugih uređaja.

Bolje iskorišćavanje resursa


Model LV-7297A pruža veću održivost zahvaljujući dugotrajnoj lampi (do 6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu) i filteru za vazduh (koji traje približno 5.500 sati). Time se značajno smanjuje učestalost održavanja i na bolji način se iskorišćavaju resursi. Potrošnja energije u stanju pripravnosti je niska (malo manje od 1 W), a projektor tiho radi tokom prezentacija uz nivo buke od samo 29 dBA.

Daljinska kontrola i upravljanje


Kontrolišite projektor i upravljajte njim preko mreže pomoću kontrolnog priključka RJ-45 i priključka za žičnu mrežu. Na taj način možete da uključujete/isključujete projektor i da menjate postavke čak i kada se nalazite na drugom mestu. Takođe možete daljinski da pratite korišćenje i status lampe. Tu je i podrška za PJLINK™ koja ovaj projektor čini idealnim za integraciju u kontrolne sisteme za prostorije i povezivanje na korporativni LAN.

Bezbedne prezentacije


Neovlašćeno korišćenje projektora onemogućeno je zaštitom pomoću lozinke, a funkcija zaključavanja tastera na kontrolnoj tabli uklanja potrebu za brigom da će prezentacija biti prekinuta slučajnim pritiskanjem pogrešnog dugmeta.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-7297A, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

Serijske komande

Preuzmite serijske komande neophodne za podešavanje daljinskog upravljača uređaja LV A i M serije

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV A and M series Extended [PDF, 431KB]