Canon LV-7490

LV-7490

4.000 lumena koje pruža model LV-7490 čine ga najsvetlijim projektorom u asortimanu ultraprenosivih modela. Matična XGA rezolucija daje jasnu i oštru sliku, dok ugrađeni zvučnik od 10 W pruža snažan zvuk.

Prednosti

  • Matična XGA rezolucija
  • 4.000 lumena
  • Odnos kontrasta 2.000:1
  • Canon zum objektiv 1,2x
  • Automatsko ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W
  • Produženi radni vek lampe: do 5.000 sati
  • Ekološki prihvatljiv rad: manje od 1 W u stanju pripravnosti (sa isključenom mrežnom funkcijom)
  • 29 dBA u ekološki prihvatljivom režimu
  • RJ-45 mrežni priključak

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-7490

Pomeranje granice osvetljenosti


Kompaktni model LV-7490 je najsvetliji ultraprenosivi projektor kompanije Canon iz LV asortimana. Matična XGA rezolucija (1024x768) daje izuzetno oštru sliku čak i u uslovima ambijentalnog ili nekontrolisanog osvetljenja, a odnos kontrasta 2.000:1 sa funkcijom kontrole lampe daje bogat prikaz crne i prirodan prikaz boja sa svim tipovima izvornog materijala. To je idealan spoj funkcija za poslovne korisnike i korisnike u obrazovnim institucijama koji zahtevaju oštru i svetlu projekciju koja ostavlja snažan utisak, posebno u većim prostorima.

Veoma kvalitetni objektivi


Kao što biste očekivali od vodećeg svetskog proizvođača objektiva, model LV-7490 poseduje veoma kvalitetan širokougaoni objektiv sa 1,2x zumom koji omogućava jasno i precizno projektovanje - čak i u prostorijama sa ograničenom količinom prostora. Pošto se od prenosivih projektora zahteva da daju odlične rezultate u svim okruženjima, mogućnost modela LV-7490 da projektuje veliku sliku sa male razdaljine pokazaće se kao izuzetno vredna.

Fleksibilnost i raznovrsnost


Izbor praktičnih i pažljivo osmišljenih funkcija omogućava vam da brzo i jednostavno postignete odlične rezultate pomoću modela LV-7490 - bez obzira na zadatak i uslove. Funkcije automatske pretrage ulaznih signala i automatskog ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka od ± 20° omogućavaju vam da podesite projektor i započnete prezentaciju za nekoliko minuta, a ugrađeni zvučnik snage 10 W pruža moćan zvuk za učionice.

Svi potrebni priključci


RJ-45 mrežni priključak omogućava udaljeno nadgledanje i kontrolisanje projektora LV-7490 - idealno rešenje za utakni-i-koristi integraciju u rasprostranjene i popularne kontrolne sisteme za prostorije. Radi dodatne fleksibilnosti, model LV-7490 poseduje tri audio ulaza i izlazni linijski priključak za povezivanje sa spoljnim audio pojačalom. SCART RGB izvore moguće je povezati pomoću adapterskog kabla (prodaje se odvojeno).

Odgovornost prema životnoj sredini


Dugotrajna posvećenost kompanije Canon održivosti prisutna je u različitim aspektima dizajna modela LV-7490. Ekološki prihvatljive funkcije poput radnog veka lampe od 5.000 časova, radnog veka filtera od 5.500 sati (ekološki prihvatljivi režim) i potrošnje energije u stanju pripravnosti koja je manja od 1 W (sa isključenom mrežnom funkcijom) pomažu vam da smanjite emisiju ugljen-dioksida i troškove za energiju.

Ekonomičan je za korišćenje i održavanje


Uz konkurentnu cenu, model LV-7490 sadrži delove koje korisnik može da servisira, radi svođenja ciklusa održavanja i troškova na minimum. Njegov troslojni hibridni filter za vazduh traje preko tri i po puta duže od standardnih jednoslojnih elektrostatičkih filtera, a jednostavna zamena lampe preko gornjeg poklopca projektora smanjuje potrebu za skupom spoljnom podrškom i smanjuje troškove posedovanja.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-7490, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

Serijske komande

Preuzmite serijske komande neophodne za podešavanje daljinskog upravljača uređaja LV-7490

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]