Canon LV-8235 UST

LV-8235 UST

Prilagodljivi model LV-8235 UST sa ultrakratkim fokusom - sa podrškom za 3D i matičnom WXGA rezolucijom - daje veliku sliku sa male razdaljine, što ga čini idealnim za moderna poslovna i obrazovna okruženja.

Prednosti

  • Mogućnost projektovanja velike slike sa izuzetno male razdaljine
  • Matična WXGA rezolucija
  • 2.500 lumena
  • Odnos kontrasta 2.000:1
  • Fleksibilna instalacija
  • Automatsko podešavanje
  • 3D projekcija
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W
  • HDMI ulaz i RJ-45 mrežni priključak
  • Jednostavno održavanje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-8235 UST

Vrhunski projektor sa kratkim fokusom


LV-8235 UST omogućava projektovanje velike slike, čak i na mestima sa ograničenom količinom prostora. Uz kompaktan dizajn, omogućava prikazivanje slike veličine 80 inča sa razdaljine od samo 32 cm (uz razdaljinu za instalaciju od samo 2,4 cm). Zahvaljujući matičnoj WXGA rezoluciji (1280x800) i širokom odnosu širine i visine 16:10, idealan je za korišćenje sa modernim prenosnim računarima sa širokim ekranima. Osobe koje vode prezentacije mogu da izbegnu zaslepljivanje, a neće doći ni do pojave senki na projektovanoj slici, što ovaj projektor čini savršenim za upotrebu u učionicama i korporativnim salama za sastanke.

Visok kvalitet slike koja se prikazuje na fleksibilan način


Izvanredno prilagodljiv uređaj, čijih 2.500 lumena obezbeđuju svetlu i jasnu sliku, a impresivni odnos kontrasta 2.000:1 daje dubok prikaz crne boje. Fleksibilne opcije za instalaciju pružaju širok opseg načina primene u učionicama, kancelarijama i komercijalnim prostorima. Moguće je instalirati ga na plafon ili na sto, za tipičnu zidnu projekciju koja se koristi za predavanja i sastanke. Zadnja projekcija idealna je za video promocije u izlozima prodavnica, restoranima, muzejima i sličnim mestima, dok projekcija ispod stola može da pretvori površine stolova ili podove u korisne ekrane.

Izvanredni 3D izbliza


Tehnologija ultrakratkog fokusa koju koristi LV-8235 UST omogućava projektovanje velike 3D slike u prostorijama sa ograničenim prostorom. Napredna tehnologija za obradu slike omogućava prirodnu reprodukciju boja, čak i kada se kao površina za projektovanje koristi crna tabla ili zid u boji. Rezultat su neverovatne prezentacije za posetioce obrazovnih i komercijalnih centara, događaja i prezentacija proizvoda. LV-8235 UST koristi metod sekvencijalnog prikazivanja kadrova koji podrazumeva veoma brzo naizmenično prikazivanje slike za levo i desno oko i zahteva gledanje pomoću naočara sa aktivnom blendom ako želite da postignete potpun 3D efekat.

Izvanredan kvalitet zvuka i slike


Ugrađeni zvučnik snage 10 W daje bogatiji doživljaj zvuka i obogaćuje prezentacije živim zvukom, čak i na mestima na kojima nije dostupan zvučni sistem. LV-8235 UST takođe omogućava projektovanje jasne slike iz digitalnih izvora pomoću HDMI ulaza.

Jednostavno i ekonomično održavanje.


Uz dugotrajnu lampu (do 3.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu) i dugotrajan filter za vazduh (do 4.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu), LV-8235 UST je izuzetno ekonomičan za upotrebu, uz pojednostavljeno održavanje. Ugrađeni RJ-45 mrežni priključak takođe omogućava udaljeno nadgledanje i kontrolisanje projektora.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-8235 UST, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

Serijske komande

Preuzmite serijske komande neophodne za podešavanje daljinskog upravljača uređaja LV-8235 UST

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]