Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Uživajte u živopisnoj slici u klasičnoj razmeri 4:3 pomoću ovog kompaktnog projektora koji omogućava projektovanje sa male razdaljine. Uz odnos projekcije od samo 0,61:1, nazivnu XGA rezoluciju i HDMI ulaz, predstavlja fleksibilan izbor za one koji cene prenosivost i lako podešavanje.

Prednosti

  • Daje preciznu sliku u klasičnoj XGA rezoluciji (1024 x 768 piksela)
  • Uživajte u intenzivnoj osvetljenosti od 3.000 lumena i odnosu kontrasta 2.300:1
  • Odnos projekcije 0,61:1 - kreirajte veliku sliku projektovanjem sa male razdaljine
  • Fiksni 1,0x objektiv visokog kvaliteta za projekciju sa male razdaljine
  • Kompaktan i lagan: samo 2,8 kg
  • Funkcija ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka (-18° / +12°)
  • Trajanje lampe od 4.000 sati (6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu)
  • HDMI™ priključak i 2 VGA priključka
  • RJ-45 mrežni priključak za daljinsko upravljanje i nadgledanje
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-X300ST

Svetla, oštra i verna slika


LV-X300ST predstavlja savršen izbor za korisnike koji traže svetao i veoma kvalitetan, ali pristupačan projektor koji omogućava projektovanje sa male razdaljine. Zahvaljujući klasičnoj razmeri 4:3 i XGA rezoluciji (1024 x 768 piksela), osvetljenosti od 3.000 lumena i odnosu kontrasta 2.300:1, DLP tehnologija ovog projektora daje oštru i preciznu sliku. Odnos projekcije 0,61:1 značajno smanjuje razdaljinu za projektovanje u poređenju sa konvencionalnim projektorima, što ga čini idealnim za korišćenje u malim salama za sastanke ili učionicama.

Praktičan je za transport


LV-X300ST je dovoljno lagan za prenošenje s jednog na drugo mesto, uz težinu od samo 2,8 kg. To ga čini odličnim izborom za poslovne i obrazovne organizacije koje imaju potrebu za projektovanjem u različitim prostorijama u univerzitetskom naselju ili u korporativnim kancelarijama - uključujući i male prostorije.

Lako podešavanje


Budite sigurni da će slika zadržati savršenu geometriju (čak i u malim prostorima), zahvaljujući ispravljanju ključnih vertikalnih tačaka (-18/+12 stepeni). Kao dodatna pomoć za postizanje odličnih rezultata u okruženjima bez platna, funkcija podešavanja boje kompenzuje bojenje slike do kojeg dolazi kada se slika projektuje na zid u boji. To publici omogućava da gleda jasnu projektovanu sliku sa prirodnim bojama, čak i kada platno nije dostupno.

Smanjite troškove, a ne kvalitet


Ukupni troškovi posedovanja ostaju niski zahvaljujući trajanju lampe na modelu LV-X300ST od 4.000 sati, što je moguće produžiti do 6.000 sati korišćenjem ekološki prihvatljivog režima za uštedu energije. Pored toga, ekološki prihvatljivi režim dodatno smanjuje potrošnju energije na samo 270 W. Projektor troši manje od 1 W u stanju pripravnosti (sa isključenom mrežom). Ekološki prihvatljivi režim takođe omogućava kreiranje tihog okruženja bez ometajućih faktora, smanjivanjem buke ventilatora na samo 29 dBA. Najbolje od svega je da nema filtera vazduha koje je potrebno čistiti ili menjati.

Raznovrsne opcije za povezivanje


Sveobuhvatan izbor ulaza znači da LV-X300ST veoma jednostavno projektuje statične i pokretne slike iz širokog opsega izvora. HDMI™ priključak daje svetlu i oštru sliku iz modernih digitalnih izvora, što obuhvata Blu-ray disc plejere i prenosne računare. Dva VGA priključka omogućavaju povezivanje sa starijim računarima. Model LV-X300ST možete daljinski da nadgledate i da njime upravljate pomoću RJ-45 priključka, a ima i podršku za standard Crestron Connected™. Dodajte veoma kvalitetan zvuk prezentacijama pomoću ugrađenog zvučnika od 10 W.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-X300ST, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard