Canon LV-WX300USTi

LV-WX300USTi

Kompaktan je i prenosiv. Projektor LV-WX300USTi sa mogućnošću projektovanja sa izuzetno male razdaljine ima nazivnu WXGA rezoluciju i interaktivne funkcije, što ga čini idealnim za projektovanje velike, svetle i jasne slike u malim salama za sastanke i u učionicama.

/Images/LV-WX300USTi%20Extra_tcm141-1251731.jpg

Prednosti

  • Kompaktni i prenosivi projektor sa mogućnošću projektovanja sa izuzetno male razdaljine i težinom od samo 5 kg
  • Povećajte stepen učestvovanja publike uz interaktivne funkcije za najviše 4 IC olovke ili prst, uz modul za dodirivanje prstom.
  • Veoma jednostavno projektujte svetlu i jasnu sliku od 100” sa samo 445 mm
  • DLP panel nazivne WXGA rezolucije (1280 x 800 piksela) i razmere 16:10
  • Uživajte u intenzivnoj osvetljenosti od 3.000 lumena i odnosu kontrasta 7.500:1
  • Funkcija ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka (+/- 40°)
  • Trajanje baterije do 8.000 sati i nivo buke od samo 29 dBA u ekološki prihvatljivom režimu
  • Podešavanje boja u 6 osa uz napredno doterivanje boja na ekranu
  • 2 ugrađena zvučnika od 10 W
  • 2 HDMI priključnice i RJ-45 mrežna priključnica

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-WX300USTi

Kompaktni i prenosivi projektor sa mogućnošću projektovanja sa izuzetno male razdaljine


Projektor LV-WX300USTi sa mogućnošću projektovanja sa izuzetno male razdaljine omogućava projektovanje velike slike čak i na mestima sa veoma ograničenim prostorom. Projektuje oštru i jasnu sliku od 100 inča sa razdaljine od samo 44,5 cm. Kada je montiran na zid, ovo sprečava zaslepljivanje osoba koje vode prezentaciju, maksimalno smanjuje oblast koju može da pokrije telo osobe koja vodi prezentaciju i eliminiše pojavu senki na ekranu. Zahvaljujući kompaktnim spoljnim dimenzijama 287,7 x 186 x 374,5 mm i težini od samo 5 kg, takođe je dovoljno kompaktan i lagan da omogućava lako prenošenje s jedne na drugu lokaciju. Ovo ga čini savršenim za poslovna i obrazovna okruženja gde postoji potreba za projektovanjem u različitim malim salama za sastanke ili učionicama, unutar poslovnog prostora ili studentskog grada.

Izuzetno živopisan kvalitet slike


LV-WX300USTi daje svetlu, oštru i vernu sliku zahvaljujući tehnologiji DLP, nazivnoj WXGA rezoluciji (1280 x 800 piksela), osvetljenosti od 3.000 lumena i odnosu kontrasta 7.500:1. Prikaz boja je upečatljiv i veran, uz dubok prikaz crne boje. Tekst je lakši za čitanje, prikaz grafike je gladak i nema ni traga od efekta mreže koji je prisutan kod tradicionalnih LCD projektora. U kombinaciji sa širokom razmerom 16:10, idealan je za upotrebu sa modernim prenosnim računarima sa ekranom širokog formata.

Interaktivne funkcije


LV-WX300USTi pruža čitav asortiman interaktivnih funkcija, što obuhvata i priloženi softver za crtanje. Do 4 IC olovke (2 priložene) ili prst u kombinaciji sa opcionim modulom za dodirivanje prstom može da se koristi za interakciju sa slikom na ekranu, što omogućava viši stepen učestvovanja publike u učionicama i kancelarijama.

Lako podešavanje


Možete da budete sigurni da će slike zadržati savršenu geometriju čak i u malim prostorima, zahvaljujući ispravljanju ključnih vertikalnih tačaka (+/- 40 stepeni). Napredno podešavanje boja u 6 osa i doterivanje boja na ekranu omogućavaju projektovanje jasne slike na bilo kojoj površini u boji kada nije dostupno belo platno.

Raznovrsne opcije za povezivanje


Projektujte statične i pokretne slike iz širokog opsega izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza na modelu LV-WX300USTi. To obuhvata dve HDMI™ priključnice za projektovanje svetle i oštre slike iz širokog opsega digitalnih video i računarskih izvora. Ugrađena RJ-45 mrežna priključnica omogućava daljinski nadzor i upravljanje, uz podršku za standard „Crestron Connected™“. Dodajte veoma kvalitetan zvuk prezentacijama pomoću dva ugrađena zvučnika od 10 W.

Ekonomičan i lak za održavanje


LV-WX300USTi je ekonomičan u radu zahvaljujući trajanju lampe od 5.000 sati, koje se u ekološki prihvatljivom režimu za uštedu energije produžava do 8.000 sati. Ekološki prihvatljivi režim smanjuje potrošnju energije na samo 270 W, a buku ventilatora na 29 dBA, za tiše okruženje. Održavanje je jednostavno zahvaljujući brzoj i lakoj zameni lampe.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-WX300USTi, njegovim funkcijama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard