Canon LV-X310ST

LV-X310ST

Ovaj prenosivi XGA projektor za projektovanje sa male razdaljine lagan je, kompaktan i daje svetlu i oštru sliku sa malih razdaljina. Pouzdan rad i niski troškovi posedovanja čine ovaj projektor idealnim izborom za one koji vode računa o ceni.

LV-X310ST

Prednosti

  • Projektujte oštru sliku visokog kvaliteta u klasičnoj XGA (1024 x 768 piksela) rezoluciji
  • Uživajte u svetlim bojama i dubokom prikazu crne uz osvetljenost od 3.100 lumena i odnos kontrasta 10.000:1
  • Prikazujte veliku sliku sa male razdaljine uz objektiv sa odnosom projekcije 0,61:1
  • Doživite oštru i detaljnu sliku zahvaljujući DLP™ panelu
  • Lagan je (samo 2,8 kg) i kompaktan radi lakog transporta
  • RJ-45 priključak i HDMI™ priključak sa podrškom za MHL; podrška za 3D sadržaj pomoću sistema DLP-Link
  • Ispravljanje ključnih vertikalnih i horizontalnih tačaka (+/-15°) daje veran prikaz slike
  • Podešavanje boja u 6 osa i funkcija boja za prikaz prilagođavaju se okruženju
  • Trajanje baterije do 6.000 sati i 3-godišnja garancija za zamenu lampe*
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W i linijski audio izlaz, uz tih rad (samo 29 dB)

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-X310ST

Svetla i precizna slika sa male razdaljine


Canon LV-X310ST predstavlja idealan izbor za organizacije kojima je potreban prenosivi projektor za projektovanje sa male razdaljine, koji pruža izvanredan kvalitet i odličnu vrednost za uloženi novac. Publika će uživati u preciznoj i oštroj slici u matičnoj XGA (1024 x 768 piksela) rezoluciji, sa svetlim, živopisnim bojama i dubokim prikazom crne zahvaljujući osvetljenosti ovog projektora od 3.100 lumena i odnosu kontrasta 10.000:1. Odnos projekcije 0,61:1 i namenski fiksni objektiv od 1x za projektovanje sa male razdaljine pružaju širok opseg opcija za postavljanje - na primer, može da projektuje sliku dijagonale 2,5 m sa samo 1,5 m. Uz DLP tehnologiju panela za poboljšani kvalitet slike, LV-X310ST pruža impresivan odnos cene i performansi.

Odlični rezultati na jednostavan način


Održite sliku geometrijski preciznom čak i kada je prostor ograničen, zahvaljujući funkciji ispravljanja ključnih vertikalnih i horizontalnih tačaka od +/-15°. Kada je prirodno svetlo snažno ili tamo gde je neophodno projektovati na površine u boji, funkcija podešavanja boje za prikaz garantuje da ćete uživati u svetloj slici i prirodnim bojama. Da biste lakše projektovali upečatljivu sliku u skoro svim uslovima, podešavanje boja u 6 osa pruža finu kontrolu nad nijansama, zasićenošću i drugim ključnim parametrima.

Povezivanje na vaš način


Projektujte slike visokog kvaliteta iz raznih izvora zahvaljujući širokom izboru ulaza na modelu LV-X310ST. HDMI priključak omogućava vam da iskoristite prednost HDMI izlaza na prenosnim računarima radi dobijanja oštrije i detaljnije slike; dok upečatljivi 3D sadržaj lako možete da reprodukujete pomoću sistema DLP-Link. Radi dodatne praktičnosti, MHL kompatibilnost vam omogućava da projektujete sa bilo kojeg tableta ili smartfona sa podrškom za MHL putem HDMI priključka na projektoru. Povezivanje, upravljanje i održavanje preko IT mreže jednostavno je zahvaljujući mrežnom RJ-45 priključku, čime se maksimalno smanjuje količina truda za IT tim.

Lagan i prenosiv


Uz težinu od samo 2,8 kg, lagani i kompaktni dizajn modela LV-X310ST omogućava veoma jednostavno nošenje na sastanke, predavanja, seminare ili prezentacije. Za lakši transport odaberite opcionu mekanu zaštitnu torbicu. Povezivanje projektora kada stignete na odredište takođe je lako: svi priključci i konektori praktično su grupisani radi izuzetno lakog pristupa. Učinite prezentacije upečatljivijim i poboljšajte doživljaj kod publike tako što ćete povezati bilo koji izvor zvuka na ugrađeni zvučnik visokog kvaliteta; ili povezivanjem projektora na pojačalo/sistem razglasa pomoću linijskog audio izlaza.

Smanjite troškove, a ne kvalitet


Odaberite LV-X310ST ako želite niže troškove posedovanja. Lampe traju do 6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu, a izdašna 3-godišnja garancija na lampu* efikasno eliminiše troškove zamene lampe tokom 3 godine u slučaju da lampa otkaže u normalnim radnim uslovima. Potrošnja energije je samo 350 W u radu (240 W u ekološki prihvatljivom režimu) kako bi se smanjili režijski troškovi i doprinelo vođenju održive organizacije. Troškovi održavanja svedeni su na minimum zahvaljujući dizajnu bez filtera, a lampe se lako menjaju sa gornje strane projektora. Kako bi se garantovalo da pozadinska buka neće ometati publiku, ventilator modela LV-X310ST proizvodi zvuk od samo 29 dB u ekološki prihvatljivom režimu.

*Razlikuje se u zavisnosti od zemlje. Proizvod je potrebno registrovati u roku od 60 dana.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-X310ST, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

MHL

MHL