Canon LX-MW500

LX-MW500

Uz osvetljenost od 5.000 lumena i odnos kontrasta od 3.750:1, ovaj WXGA projektor za polutrajno instaliranje savršen je za korisnike koji žele svetlu sliku visokog kvaliteta iz pristupačnog i svestranog uređaja.

LX-MW500

Prednosti

 • Projektor visoke osvetljenosti za polutrajno instaliranje koji pruža izvanrednu vrednost za uloženi novac
 • Matična WXGA rezolucija (1280 x 800 piksela) i razmera 16:10
 • Tehnologija DLP™ pruža visok kontrast i intenzivan prikaz boja
 • 5.000 lumena za svetlu i jasnu sliku uprkos kompaktnim dimenzijama projektora
 • Odnos kontrasta 3.750:1 daje dubok prikaz boja i veran prikaz crne
 • 2 HDMI priključka (MHL kompatibilnost) i RJ-45 mrežni priključci pružaju maksimalnu fleksibilnost
 • Objektiv sa ručnim zumom od 1,6x centralno je postavljen radi lakšeg pozicioniranja prilikom instalacije
 • Ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka u četiri ugla (+/- 30°) omogućava jednostavno održavanje geometrije slike
 • Podešavanje boja u 6 osa doprinosi postizanju zadivljujućih rezultata sa širokim opsegom slika
 • Trajanje lampe do 2.500 sati i proširena 3-godišnja garancija na lampu
 • Zvučnik od 10 W i linijski audio izlaz za kompletno AV rešenje za instaliranje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LX-MW500

Živopisna i precizna slika


Matična WXGA (1280 x 800) rezolucija modela LX-MW500 pruža oštriju sliku, glatkiju grafiku i tekst koji je lakši za čitanje. WXGA rezolucija idealna je za računarske i video izvore, a naročito za moderne prenosne računare sa ekranima širokog formata. DLP panel maksimalno povećava osvetljenost i fine detalje i maksimalno umanjuje izobličenja poput efekta mreže, koji je često prisutan kod tradicionalnih LCD projektora.

Svetle boje i verni detalji


Zahvaljujući neobično visokoj osvetljenosti od 5.000 lumena za tako kompaktan projektor, LX-MW500 daje primetno svetliju sliku u prostorima srednje veličine poput amfiteatara, sala za sastanke i sala za odbor. Odnos kontrasta 3.750:1 daje čiste boje i dublji prikaz nijansi crne za superioran doživljaj gledanja, dok novi algoritam Brilliant Colour™ poboljšava preciznost prikaza boja - garantuje vernu reprodukciju izvornog materijala.

Fleksibilne opcije povezivanja


LX-MW500 pruža 2 HDMI priključka, podršku za HDBaseT i RJ-45 mrežne priključke, čime se obezbeđuje kompatibilnost sa širokim asortimanom digitalnih video, računarskih i mobilnih izvora. Koristite HDBaseT priključak za prenos HD video zapisa, zvuka i kontrolnih¹ signala putem jednog LAN kabla na razdaljinama do 100 m - dodaje praktičnost i fleksibilnost u vezi sa konfiguracijama sistema i instalacijama. Jedan od dva HDMI ulaza na projektoru kompatibilan je sa tehnologijom MHL, što omogućava povezivanje svakog MHL tableta ili pametnog telefona pomoću komercijalno dostupnog MHL kabla.

Lako postignite odlične rezultate


Uz centralno postavljeni objektiv sa ručnim zumom od 1,6x, LX-MW500 se izuzetno lako podešava zahvaljujući ispravljanju ključnih vertikalnih tačaka u četiri ugla. Pored standardnog vertikalnog i horizontalnog podešavanja (+/-30%), nezavisno podešavanje uglova omogućava vam da veoma jednostavno dobijete savršenu, geometrijski preciznu sliku, čak i kada se projektor koristi u uzdignutom položaju ili izvan ose. Podešavanje boja u 6 osa, 5 režima slike i 2 korisnički prilagodljiva režima garantuju da će publika gledati projektovani medijski sadržaj baš kao što je originalno zamišljeno.

Kompaktni dizajn uz lako održavanje i male troškove posedovanja


LX-MW500 ima besplatnu 3-godišnju garanciju na lampu, koja pruža do 3 zamene lampe u slučaju njenog otkazivanja². Radi dodatne bezbrižnosti, u malo verovatnom slučaju da dođe do kvara na projektoru, usluga pozajmljivanja u okviru proširene garancije omogućava vam da sledećeg dana dobijete zamenski projektor dok je vaš projektor na popravci. Lampe na modelu LX-MW500 lako se menjaju bez uklanjanja projektora iz okruženja u kojem je instaliran, a radni vek lampe je do 2.500 sati. Zvučnik od 10 W i linijski audio izlaz omogućavaju vam da sa modelom LX-MW500 kombinujete sliku i zvuk.

¹ Kada je u režimu pripravnosti, napajanje se ne prihvata kao kontrolna komanda preko HDBaseT.
² Zahteva registraciju proizvoda.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LX-MW500, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

HD Ready

Podržava prikazivanje HD materijala

HDMI Port

HDMI priključak

Supporting HD video, audio and control

Podržava HD video, zvuk i kontrolu¹

MHL

Direktan ulaz sa MHL uređaja

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

Crestron

Crestron